Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπάγερν «σκόρπισε» τη Βέρντερ (6-1) – Με λυτρωτή Μαυροπάνο στο 98′ η Στουτγκάρδη (2-1)

Η Μπάγερν «σκόρπισε» τη Βέρντερ (6-1) – Με λυτρωτή Μαυροπάνο στο 98′ η Στουτγκάρδη (2-1)

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε άνετα με 6-1 της Βέρντερ Βρέμης. Ήττα σοκ της Γκλάντμπαχ από την Μπόχουμ με 2-1, με ήρωα τον Ντίνο Μαυροπάνο που σκόραρε στο 90+8′ η Στουτγκάρδη σόκαρε την Χέρτα.

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία, η Μπάγερν Μονάχου, έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης, νικώντας με 6-1 για την 14η αγωνιστική της Bundesliga.

Η αναμέτρηση ωστόσο στο Μόναχο, στιγματίστηκε από την αποχώρηση του Σαντιό Μανέ από το γήπεδο μετά από έναν τραυματισμό. Συγκεκριμένα, στο 15ο λεπτό του αγώνα, ο Σενεγαλέζος επιθετικός ένιωσε να μην πατάει καλά το πόδι του και βρέθηκε στο έδαφος, ζητώντας αμέσως από τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να τον κάνει αλλαγή, με τον Λερόι Σανέ να περνάει στη θέση του.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση – «βόμβα»: Οι 7 αποφάσεις του Δ.Σ της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μουσιάλα στο 6′ με τη Βέρντερ να απαντάει άμεσα με γκολ του Άντονι Γιουνγκ στο 10ο λεπτό. Από εκεί και πέρα ακολούθησε επιθετικός μονόλογος για τους Βαυαρούς, με ένα κρεσέντο 10 λεπτών με τρία γκολ και ένα χαμένο πέναλτι. Αρχικά ο Τσούπο Μοτίνγκ αστόχησε από τη λευκή βούλα στο 18′. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γκάνμπρι έκανε το 2-1, ενώ στο 26′ ο Γκορέτσκα πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του. Το εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο ολοκλήρωσε ξανά ο Σερτζ Γκνάμπρι στο 28΄μετά από ασίστ του Σανέ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και έπρεπε να φτάσει το 83ο λεπτό για να γίνει το 5-1, με τον Γκνάμπρι να πετυχαίνει χατ-τρικ, ενώ στο 84′ ο Ματίας Τιλ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το τελικό 6-1.

Στη Στουτγκάρδη, ο Ντίνος Μαυροπάνος έγινε για ακόμα μία φορά ο ήρωας στις καθυστερήσεις και έδωσε μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του, απέναντι στη Χέρτα Βερολίνου, με το γκολ που πέτυχε στο 90+8′. Το σκορ είχε ανοίξει μόλις στο 3′ ο Γκιράσι, με τον Λουκεμπάκιο να ισοφαρίζει στο 19′ σε 1-1. Όλα έδειχναν πως αυτό θα ήταν και το τελικό σκορ, με τον Έλληνα αμυντικό ωστόσο να μιλάει στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Τα αποτελέσματα της ημέρας:

Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ 2-0
Μπάγερν Μονάχου – Βέρντερ Βρέμης 6-1
Μπόχουμ – Γκλάντμαχ 2-1
Στουτγκάρδη – Χέρτα Βερολίνου 2-1

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024