Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεξικό: Χάνει το Μουντιάλ ο Κορόνα

Μεξικό: Χάνει το Μουντιάλ ο Κορόνα

Μεγάλο πλήγμα στο Μεξικό καθώς ο Ζεσούς Κορόνα μένει εκτός Μουντιάλ λόγω τραυματισμού.

Ο ακραίος επιθετικός της Εθνικής Μεξικού, Ζεσούς Κορόνα, θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο αφού δεν κατάφερε να αναρρώσει από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, ανακοίνωσε σήμερα (8/11) η Μεξικανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FMF).

Ο Κορόνα, ο οποίος έχει σκοράρει 10 γκολ σε 71 εμφανίσεις για το Μεξικό, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από κάταγμα στον αριστερό αστράγαλο κατά τη διάρκεια προπόνησης με τη Σεβίλλη, τον Αύγουστο.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση – «βόμβα»: Οι 7 αποφάσεις του Δ.Σ της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο προπονητής του Μεξικού, Χεράρδο «Τάτα» Μαρτίνο, ο οποίος είχε συμπεριλάβει τον Κορόνα στην προεπιλογή των 31 παικτών του για το Κατάρ, ταξίδεψε στη Σεβίλλη νωρίτερα αυτό το μήνα για να αξιολογήσει την φυσική κατάσταση του Κορόνα, αφότου ο προπονητής της Σεβίλλης, Χόρχε Σαμπάολι, είχε δηλώσει ότι ο 29χρονος δεν θα ήταν έτοιμος για τους τελικούς.

Το ιατρικό επιτελείο του Μεξικού ήταν αισιόδοξο ότι ο «Τερατσίτο» θα μπορούσε να ενταχθεί στο προπονητικό πρόγραμμα της Εθνικής ομάδας στις 14 ή 15 Νοεμβρίου, παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος της LaLiga δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε πριν τον Δεκέμβριο.

«Μετά τη σχετική επικοινωνία μεταξύ του Χεράρδο Μαρτίνο και του Χεσούς Μανουέλ Κορόνα, ο παίκτης δεν μπορεί να ενσωματωθεί στην ομάδα του Μεξικού για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η FMF. «Η διαδικασία αποθεραπείας του δεν έχει ολοκληρωθεί μετά τον τραυματισμό που υπέστη τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους».

Ο Μαρτίνο παρακολουθεί επίσης με ανησυχία τις εξελίξεις για έναν άλλο βασικό επιθετικό, τον Ραούλ Χιμένεθ, ο οποίος υπέστη τραυματισμό στη βουβωνική χώρα τον Σεπτέμβριο.

Το Μεξικό θα παίξει με το Ιράκ την Τετάρτη (9/11) και με τη Σουηδία στις 16 Νοεμβρίου, στους τελευταίους αγώνες προετοιμασίας πριν ξεκινήσει την περιπέτειά του στο Παγκόσμιο Κύπελλο στις 22 Νοεμβρίου, εναντίον της Πολωνίας, ενώ στο πλαίσιο του 3ου ομίλου οι Μεξικανοί θα αντιμετωπίσουν επίσης Αργεντινή και Σαουδική Αραβία.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024