Χριστόφορος Πέσκιας: Έτσι έχασε 35 κιλά – Οι τροφές που έκοψε μαχαίρι
Έχει γίνει άλλος άνθρωπος
Θεαματική είναι η αλλαγή στην εμφάνιση του Χριστόφορου Πέσκια. Ο εκ των κορυφαίων σεφ της χώρας κατάφερε να χάσει πολλά κιλά και συνεχίζει ακάθεκτος.
Παρότι η δουλειά του έχει καθημερινή επαφή με τις γευστικές απολαύσεις, ο Χριστόφορος Πέσκιας, που μαγειρεύει τα πιο νόστιμα και λαχταριστά φαγητά, αποχωρίστηκε 35 ολόκληρα κιλά και έγινε πραγματικά αγνώριστος.
- Διαβάστε επίσης: Διαλειμματική νηστεία: Μύθος ή αλήθεια πως χάνεις γρηγορότερα κιλά – Τι έδειξε έρευνα
Ο ίδιος αποφάσισε να ακολουθήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ο οποίος πέρα από την απώλεια βάρους, του προσφέρει μέχρι και σήμερα ευεξία.
Όπως αποκάλυψε, πέρα από την υγιεινή διατροφή περπατάει 6 χλμ την ημέρα ενώ έχει κόψει τα γλυκά και τα τηγανιτά.
«Έχασα μπόλικα κιλά. Μου έκανε καλό η καραντίνα. Άλλοι έβαλαν κιλά, εγώ έχασα 35… Και το περπάτημα και η διατροφή ήταν σημαντικά. Ένα που το βούλωσα και δεν έτρωγα, και ένα που περπατούσα. Έχω χάσει 35 κιλά και θέλω να χάσω ακόμα 10. Έκανα τη διαλειμματική δίαιτα. Έκοψα τηγανητά και γλυκά», εξομολογήθηκε ο ίδιος.
Τελευταία ολοένα και περισσότερο γίνεται λόγος για τη «διαλειμματική δίαιτα», δηλαδή τη σκόπιμη αποφυγή της τροφής για συγκεκριμένο διάστημα, με έναν αυξανόμενο αριθμό ειδικών να υποστηρίζει ότι μπορεί να επιταχύνει την απώλεια λίπους.
Tα μοντέλα της διαλειμματικής δίαιτας που είναι πιο γνωστά είναι η δίαιτα 5:2, η οποία επιτρέπει πέντε ημέρες φαγητού χωρίς θερμιδικό περιορισμό και δύο διαδοχικές ή μη διαδοχικές ημέρες περιορισμένης κατανάλωσης τροφών και η δίαιτα 16:8, η οποία περιορίζει την πρόσληψη οποιασδήποτε τροφής σε μία μόνο συγκεκριμένη περίοδο 8 ωρών καθημερινά (π.χ. 12.00-20.00).
https://youtu.be/PVng4XjuyxQ?t=1
- ΕΛΑΣ σε ρυθμούς εκλογών – Tέλος Ιουλίου τα πρώτα ονόματα στα ψηφοδέλτια
- Το διαχρονικό πρόβλημα της αστυνομικής ατιμωρησίας ΙΙ
- The Expla-in Project | Αντώνης Σαμαράς: Πώς έφτασε στον Άρειο Πάγο για το Predator
- «Μια ζωή. Ο μονόλογος μιας μοδίστρας»: Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τις καλοκαιρινές παραστάσεις
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Αυξάνονται οι νεκροί στην Κίνα από τις κατολισθήσεις
- Μήπως ήρθε ο καιρός να κάνεις «ανακωχή» με το στρες;
- Στον «πάγο» και το 2027 δύο φόροι για τα ακίνητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442