Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουρανοξύστης 43 ορόφων  μεταβάλλεται ανάλογα με την γωνία που τον κοιτάς

Ουρανοξύστης 43 ορόφων μεταβάλλεται ανάλογα με την γωνία που τον κοιτάς

Ο Ουρανοξύστης αποκαλύπτεται στον Καναδά

Τον Δεκέμβριο ολοκληρώνεται ο ουρανοξύστης Alberni στο Βανκούβερ του Καναδά, ο μοναδικός ουρανοξύστης κατοικιών που σχεδίασε ο φημισμένος Ιάπωνας αρχιτέκτονας Kengo Kuma στη Βόρεια Αμερική. Εν αναμονή της ολοκλήρωσης των εργασιών, η εταιρεία ακινήτων Westbank έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με εικόνες, αρχιτεκτονικά σχέδια και μοντέλα.

«Πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα από τα υψηλότερης ποιότητας έργα που έχουμε κάνει έως σήμερα» σημείωσε η ομάδα της Westbank. Το κτίσμα που σχεδίασε ο Kuma είναι μια συνεχώς μεταβαλλόμενη σιλουέτα, με διαφορετικές όψεις αναλόγως της γωνίας θέασης.

Ευρισκόμενο στο σημείο όπου η Alberni Street διασταυρώνεται με την Cardero Street, το 43 ορόφων κτίριο συναντά το έδαφος με δύο διασταυρούμενους θόλους κάτω από τους οποίους ένας μεγάλος κήπος με βρύα και μπαμπού ορίζει την προφυλαγμένη είσοδο και οδηγεί στην πισίνα επάνω.

Οικοδομημένος από την Westbank -την εταιρεία πίσω από το πρότζεκτ Vancouver House που σχεδίασε το δανέζικο αρχιτεκτονικό γραφείο BIG και το πρότζεκτ King Toronto- ο Alberni θα περιλαμβάνει περίτεχνα στοιχεία δουλειάς με ξύλο· ανάμεσα σε αυτά ένα πιάνο Fazioli που σχεδίασε ο Kengo Kuma και ένα ιαπωνικό kaiseki ρεστοράν, εμπνεόμενο από το με δύο αστέρια Μισελέν, σε ύφος kaiseki, εστιατόριο Waketokuyama του Τόκιο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024