Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Σήμερα απολογούνται ο ηλεκτρολόγος και ο προπονητής ποδοσφαίρου

Σεπόλια: Σήμερα απολογούνται ο ηλεκτρολόγος και ο προπονητής ποδοσφαίρου

Τι θα ισχυριστούν

Το κατώφλι της ανακρίτριας θα περάσουν σήμερα Δευτέρα οι δύο νέοι συλληφθέντες για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Πιο συγκεκριμένα ο 43χρονος ηλεκτρολόγος που εργάζεται σε πλοία και ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου πρόκειται να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή και τους εισαγγελέα.

Στο μεταξύ αύριο Τρίτη θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας οι άλλοι δύο που συνελήφθησαν για την υπόθεση του βιασμού του μικρού κοριτσιού. Ο λόγος για τον 35χρονο και τον 39χρονο.

Ο 43χρονος ηλεκτρολόγος

Και οι δύο συλληφθέντες πρόκειται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους πως είχαν διαδικτυακή επικοινωνία με την ανήλικη χωρίς ωστόσο να την έχουν συναντήσει διά ζώσης.

Λεπτομέρειες για τη «δράση» του 43χρονου ηλεκτρολόγου, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο «διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 4-11-2022, στην περιοχή της Κορίνθου, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων, 43χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 43χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον τρεις φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
– 4 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop)
– 2 υπολογιστές tablet
– 5 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι
– 3 μονάδες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (CD)
– 1 συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB)
– 2 φωτογραφικές μηχανές
– 2 κάρτες μνήμης
– 1 δισκέτα και
– 5 κινητά τηλέφωνα».

0 55χρονος προπονητής

Ο 55χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αναλάβει μια ομάδα 6χ6 η οποία πριν λίγους μήνες έλαβε μέρος σε ευρωπαϊκό τουρνουά.

Συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής. Ήταν ένας από αυτούς που είχαν προσέλθει τις προηγούμενες μέρες αυτοβούλως στη ΓΑΔA. Είχε ισχυριστεί πως δεν είχε συναντήσει την ανήλικη, παρά μόνο είχε συνομιλήσει μαζί της στη διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών.

Σχεδόν 20 ημέρες αργότερα όμως και μετά τις νέες μαρτυρίες της ανήλικης που βίωσε τη φρίκη για περισσότερο από τέσσερις μήνες στα χέρια των παιδοβιαστών της, προέκυψε ότι ο προπονητής δεν είχε μόνο διαδικτυακές και τηλεφωνικές επαφές με τη 12χρονη.

Έτσι οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, μεσημβρινές ώρες σήμερα (4-11-2022), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 55χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 55χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

-2- φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές ( laptop)
-2- υπολογιστές tablet
-3- φορητές μονάδες οπτικοακουστικού υλικού ( USB )
-1- σκληρός δίσκος
-1- κάρτα μνήμης και
κινητό τηλέφωνο».

Τι αποκαλύπτει στενός φίλος του 55χρονου προπονητή

Σοκαρισμένος και βαθιά στεναχωρημένος εμφανίστηκε στενός φίλος του 55χρονου προπονητή που είναι ένας από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση βιασμών του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό.

Ερωτώμενος για το εάν είχε υποπέσει κάτι στην αντίληψή του απαντά πως τον 55χρονο τον γνωρίζει πολλά χρόνια και δεν είχε δώσει δικαιώματα.

«Και προφανώς δεν το πιστεύω κιόλας, εντάξει» λέει χαρακτηριστικά. «Είναι σοβαρός άνθρωπος, οικογενειάρχης…πραγματικά δεν ξέρω, είμαι σοκαρισμένος» συνεχίζει να δηλώνει ο στενός φίλος του κατηγορουμένου.

Αποκάλυψε πως συνομίλησε πριν μία εβδομάδα μαζί του, και ήταν στεναχωρημένος λόγω αρρώστιας.

«Περίμενε κάτι εξετάσεις. Προφανώς και δεν θα μου έλεγε κάτι…δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο» τονίζει.

«Άμα τα έχει κάνει να κατηγορηθεί 100 χρόνια» καταλήγει ο ίδιος.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024