Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Jeep παρουσιάζει το πρώτο trailer παντός εδάφους

H Jeep παρουσιάζει το πρώτο trailer παντός εδάφους

H Jeep επιβεβαιώνει την αφοσίωσή της στις εκτός δρόμου εξορμήσεις και διαδρομές, δημιουργώντας σε συνεργασία με την ADDAX Overland το απόλυτο trailer για παντός εδάφους εξορμήσεις

H Jeep ήταν ανέκαθεν συνυφασμένη με τις off-road μετακινήσεις και όπως έχει ήδη καταστήσει σαφές αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε κατά τη νέα ηλεκτροκίνητη εποχή της. Υπό το ευρύτερο σκεπτικό περιπέτειας η Jeep σε συνεργασία με την ADDAX Overland δημιούργησε ένα ρυμουλκούμενο που σχεδιάστηκε για να… ακολουθεί τα οχήματά της  και στις πλέον δύσβατες διαδρομές, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές διάδρασης με την φύση στους  ιδιοκτήτες τους.

Με έμπνευση από τα στρατιωτικά trailers που χρησιμοποιούν οι ένοπλες δυνάμεις των Η.Π.Α., το  trailer της Jeep υπόσχεται ιδιαίτερη ανθεκτικότητα που χάρη στη σχεδίαση του μπορεί να αντεπεξέλθει σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, είτε αυτές αφορούν στα εδάφη που θα πρέπει να διασχίσει, είτε στις καιρικές συνθήκες.

Με βάρος μόλις 385 κιλά, το trailer των Jeep ADAX Overland έχει ωφέλιμο φορτίο σχεδόν 550 κιλών, ενώ ιδιαίτερα περιορισμένες είναι οι διαστάσεις του (1,5μ. x 1,8μ.) ώστε να μην περιορίζεται η ευελιξία του συνόλου.

Οι συμπαγείς διαστάσεις συνδυάζονται με μια εντυπωσιακή απόσταση από το έδαφος η οποία ξεπερνά τα 43 εκ., ενώ ο ωφέλιμος όγκος ξεπερνά τα 1.000 λίτρα και διατίθεται για τις αποσκευές και τον εκάστοτε εξοπλισμό  που σημειωτέον προστατεύεται από χάλυβα στρατιωτικών προδιαγραφών χωρίς κολλήσεις για μέγιστη αντοχή.

«Σε συνεργασία με την ομάδα της ADDAX είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που παρουσιάζουμε το πλέον ικανό trailer στον κόσμο», σημείωσε ο κ. Jim Morrison, επικεφαλής της Jeep στις ΗΠΑ συμπληρώνοντας ότι «Το trailer μας μπορεί να ακολουθήσει κάθε όχημα της Jeep με την πιστοποίηση Trail Rated και στις πλέον δύσβατες διαδρομές του πλανήτη».

Το trailer που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της έκθεσης SEMA στο Las Vegas, εκτός από τις εντυπωσιακές προδιαγραφές μπορεί να συνδυαστεί με μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ, για ακόμα περισσότερες δυνατότητες μεταφοράς εξοπλισμού, αλλά και εξατομίκευσης στις ανάγκες του κάθε χρήστη με ορισμένες από αυτές να επιτρέπουν και την μεταβολή του trailer σε χώρο διαμονής με την συνδρομή μιας σκηνής ειδικά σχεδιασμένης για τις προδιαγραφές του.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024