Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ: Νεκρός πασίγνωστος ράπερ και ηθοποιός

Σοκ: Νεκρός πασίγνωστος ράπερ και ηθοποιός

Όλες οι πληροφορίες...

Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε το Σάββατο ο πασίγνωστος ράπερ και ηθοποιός Aaron Carter.

Ο 34χρονος, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως τραγουδιστής και στη συνέχεια έγινε ράπερ, αλλά και ηθοποιός βρέθηκε νεκρός το Σάββατο στο σπίτι του στο Lancaster της Καλιφόρνια, σύμφωνα με το TMZ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το άψυχο σώμα του Aaron Cartrt βρέθηκε στην μπανιέρα του, ενώ πηγές της αστυνομίας ανέφεραν στο TMZ ότι έλαβαν κλήση στις 11 το πρωί του Σαββάτου, αναφορικά με έναν άνδρα, ο οποίος είχε πνιγεί στην μπανιέρα του.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του TMZ, αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών έχουν σταλεί στο σημείο, αλλά μέχρι στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες ή στοιχεία που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

Ποιος ήταν ο Aaron Carter

Ο Aaron έγινε διάσημος στα τέλη της δεκαετίας του 1990 ως ποπ τραγουδιστής, κυκλοφορώντας τέσσερα στούντιο άλμπουμ, ξεκινώντας με το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ του το 1997, όταν ήταν μόλις 9 ετών.

Αφού το πρώτο του άλμπουμ πούλησε ένα εκατομμύριο αντίτυπα, το δεύτερο άλμπουμ του Aaron, «Aaron’s Party», τριπλασίασε αυτόν τον αριθμό… και από εκεί και πέρα έγινε τακτικό μέλος του Nickelodeon.

Στη συνέχεια μεταπήδησε στη ραπ, καθώς η μουσική του καριέρα προχωρούσε και εμφανίστηκε επίσης στο «Dancing With The Stars», ενώ έπαιξε και στην παράσταση «Seussical» στο Μπρόντγουεϊ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Aaron είχε ιστορικό κατάχρησης ουσιών, με το οποίο είχε μιλήσει πριν από αρκετά χρόνια σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ είχε νοσηλευτεί σε κέντρο αποτοξίνωσης πολλές φορές.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024