Η Βουλιαγμένη «σφράγισε» το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League ανδρών στην υδατοσφαίριση, παρά την ήττα με 12-9 από τη Νουαζί-Λε-Σεκ, στον αγώνα ρεβάνς της Γ΄ προκριματικής φάσης, που έγινε στο Σεράφειο κολυμβητήριο της Αθήνας.

Χάρη στο υπέρ του 17-11 στη Γαλλία, πριν μία εβδομάδα, ο ΝΟΒ εξασφάλισε θέση στους «16», για πρώτη φορά από τότε που καθιερώθηκε το ισχύον format της διοργάνωσης.

Η Βουλιαγμένη «έσβησε» από νωρίς το όποιο ενδιαφέρον υπήρχε στη ρεβάνς, καθώς ξεκίνησε πολύ δυνατά και προηγήθηκε 5-1 στις αρχές της δεύτερης περιόδου.

Η γαλλική ομάδα αντέδρασε και με τέσσερα αναπάντητα γκολ ισοφάρισε 5-5, ενώ προσπέρασε 7-6 στο τρίτο οκτάλεπτο. Η μάχη για το νικητή της αναμέτρησης συνεχίστηκε ως το τέλος, με τη Νοαυαζί-Λε-Σεκ να πετυχαίνει ένα σερί 3-0 στα τελευταία 2,5 λεπτά και να φτάνει στο 12-9, όμως το +6 του πρώτου ματς αποδείχθηκε αδιάσειστο θεμέλιο πρόκρισης για την ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι οι «μπέμπηδες» θα ενταχθούν στον Α΄ όμιλο του Champions League, μαζί με τον Ολυμπιακό, καθώς και την Προ Ρέκο (Ιταλία), την Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), το Ανόβερο (Γερμανία), τη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς (Σερβία, πρώτη αντίπαλος του ΝΟΒ στις 15/11), τη Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία) και πιθανότατα την Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία), που αναμένεται να «σφραγίσει» απόψε την πρόκρισή της από τα πλέι-οφ με τη ρουμανική Οραντέα.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-4, 2-3, 1-4

Διαιτητές: Φρανούλοβιτς (Κροατία), Σεβέρο (Ιταλία)

Οι συνθέσεις:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 2, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος, Τρούλος 1, Νικολαϊδης, Παπασηφάκης 3, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης

ΝΟΥΑΖΙ-ΛΕ-ΣΕΚ (Στέφαν Τσίριτς): Γκαρσό, Σονταντιέ, Ναρντόν, Μπιορτς 2, Ντο Κάρμο 2, Οντο Μετόγκο, Γκογκόφ 1, Πέτκοβιτς 4, Μπόουεν 2, Κράπιτς 1, Αϊτ Νταχμάνε, Γκερέν, Ντιτέ