Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο μοναδικός παίκτης που άλλαξε ο Μίτσελ στη δοκιμή πριν από το ντέρμπι και ο Ελ Αραμπί

Ο μοναδικός παίκτης που άλλαξε ο Μίτσελ στη δοκιμή πριν από το ντέρμπι και ο Ελ Αραμπί

Ο Μίτσελ έχει κατασταλάξει πώς και με ποιους θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι, αλλά στη δοκιμή 11άδας έκανε μια πολύ ιδιαίτερη αλλαγή

Δεν το έχει κρύψει. Ουσιαστικά έχει αποφασίσει με ποιους ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι αιωνίων με τον Παναθηναϊκό. Ο Μίτσελ έχει ξεκάθαρο πλάνο για το τι θέλει να κάνει η ομάδα του στη Λεωφόρο. Μάλιστα, αυτό επιβεβαιώθηκε και στη δοκιμή ενδεκάδας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μια δοκιμή από την οποία φάνηκε εν πολλοίς τι έχει στο μυαλό του, αλλά παράλληλα φανέρωσε και τις σκέψεις του για τον Κώστα Φορτούνη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να παρατάξει μια ενδεκάδα που θα μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με εκείνη του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Φράιμπουργκ. Ο ίδιος ο Μίτσελ, με τις επιλογές που έκανε στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Europa League κόντρα στη Ναντ, στην ουσία «έδειξε» το αρχικό σχήμα της Λεωφόρου.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η πιθανότερη ενδεκάδα και αυτή που δοκίμασε στο μεγαλύτερο διάστημα της προπόνησης ο ισπανός τεχνικός αναμένεται να απαρτίζεται από τον Πασχαλάκη, ο οποίος θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του τούς Άβιλα, Σωκράτη, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ.

Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο του Γιαν Εμβιλά με τον Ινμπόμ Χουάνγκ δεν πρόκειται να σπάσει, καθώς ο Μίτσελ θεωρεί ότι πρόκειται για τους παίκτες που καθορίζουν την ισορροπία του Ολυμπιακού και τη συνολική απόδοση της ομάδας. Μπροστά τους στη δοκιμή πήρε θέση ο Χάμες Ροντρίγκες, με τον Μπιέλ δεξιά και τον Μασούρα αριστερά. Ενώ στην κορυφή ο Μπακαμπού αναμένεται να επιλέγει αντί του Ελ Αραμπί.

Ο Μίτσελ δοκίμασε τη συγκεκριμένη 11άδα στο μεγαλύτερο διάστημα της προπόνησης. Δείχνοντας ότι έχει κατασταλάξει. Ωστόσο, έκανε μια αλλαγή σε κάποια στιγμή του προγράμματος. Ποια ήταν αυτή; Άλλαξε τον Χάμες Ροντρίγκες με τον Κώστα Φορτούνη. Χρησιμοποίησε τον έλληνα επιτελικό μέσο πίσω από τον Μπακαμπού αρκετή ώρα. Δείχνοντας ότι τον θεωρεί έτοιμο. Αν όχι για βασικό, για να πάρει χρόνο σημαντικό και να βοηθήσει στο ντέρμπι.

Αντί επιλόγου, μια σημείωση που έχει να κάνει με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μίτσελ θεωρεί ότι ο μαροκινός σέντερ φορ είναι παίκτης-κλειδί για τον Ολυμπιακό. Και τον έχει στην πρώτη γραμμή των επιλογών του. Και για το ντέρμπι και για όλα τα παιχνίδια.

Το γεγονός ότι τον άλλαξε στο ημίχρονο του αγώνα με τη Ναντ δείχνει τις προθέσεις του. Με τον 35χρονο επιθετικό να είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτό το διάστημα. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη σημασία της παρουσίας του στους πρωταθλητές.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024