Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητέρα βιαστή στο Παλαιό Φάληρο: «Ντρέπομαι για τον γιο μου, είναι πεθαμένος για εμένα»

Μητέρα βιαστή στο Παλαιό Φάληρο: «Ντρέπομαι για τον γιο μου, είναι πεθαμένος για εμένα»

Ο 45χρονος, κατά την απολογία του στον ανακριτή το μεσημέρι της Πέμπτης, φέρεται να παραδέχθηκε τις κατηγορίες του βιασμού

Η μητέρα του βιαστή στο Παλαιό Φάληρο δήλωσε πως ντρέπεται για τον γιο της, προσθέτοντας πως είναι πεθαμένος για εκείνη.

Χαρακτηριστικά, η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» του MEGA πριν από τη σύλληψη του γιου της και είπε: «Ντρέπομαι για τον γιο μου. Δεν με νοιάζει γι’ αυτόν. Δεν είναι το παιδί που μεγάλωσα εγώ. Εγώ είμαι μία κυρία. Αυτός τι έκανε; Δεν ήταν μικρός, ήταν 44 χρόνων άνδρας. Τι να το κάνω αν λέει η γειτονιά τα καλύτερα για εμένα; Με κατέστρεψε αυτός. Ντρέπομαι… Δεν θέλω να θυμάμαι. Για εμένα είναι πεθαμένος! Δούλευα εγώ για να μου κλέβει ο γιος μου τα λεφτά και να με χτυπάει».

Διαβάστε επίσης: «Επί τέσσερις μέρες, ο γιος μου μού έλεγε όσα είχε ζήσει», περιγράφει η μητέρα

Στη συνέχεια, η ίδια πρόσθεσε: «Τέσσερα χρόνια που μένει μαζί μου, με καταστρέφει. Είναι ντροπή, έχει και δύο παιδιά».

Πάντως, όταν ρωτήθηκε για το πού ενδεχομένως να βρισκόταν ο γιος της όταν τον καταζητούσαν οι Αρχές, η γυναίκα απάντησε: «Είναι στην Αλβανία, στο σπίτι που έχω εγώ. Πέρασε και από κάποιους συγγενείς μας. Πήγε η Ασφάλεια, αλλά δεν ξέρω αν τον έχουν συλλάβει».

Έχει προφυλακιστεί ο βιαστής στο Παλαιό Φάληρο

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος, κατά την απολογία του στον ανακριτή το μεσημέρι της Πέμπτης, φέρεται να παραδέχθηκε τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας βιασμού και της αρπαγής που του έχουν αποδοθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «βιαστής με το τατουάζ» υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών επιθέσεων βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ.

Παρ’ όλα αυτά, οι ισχυρισμοί του 45χρονου δεν έπεισαν τον ανακριτή, ο οποίος τον έκρινε προφυλακιστέο με τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας βιασμού και της αρπαγής.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024