Αστυνομικός κινείται ανάποδα σε δρόμο με ανασφάλιστο scooter
Αν και μένει να αποδειχθεί αν οι παραπάνω καταγγελίες ευσταθούν, το φαινόμενο των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας να παραβιάζουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας δεν είναι σπάνιο
Tη γνωστή στους περισσότερους παροιμία του «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις» θυμίζει η ιστορία με πρωταγωνιστή έναν αξιωματικό της Τροχαίας.
Σύμφωνα με καταγγελία και το ρεπορτάζ του Lamia Report, ο αναβάτης του δίκυκλου που πρωταγωνιστεί σε ένα σύντομο βίντεο και παραβιάζει απροκάλυπτα τη σήμανση που απαγορεύει την είσοδο στον συγκεκριμένο δρόμο, κινούμενος ανάποδα είναι αξιωματικός της Τροχαίας Λιβαδειάς.
Μάλιστα, η καταγγελία για την προκλητική παράβαση του ΚΟΚ από τον αξιωματικό της Τροχαίας συνοδεύεται από την πληροφορία ότι το συγκεκριμένο δίκυκλο εμφανίζεται ανασφάλιστο τα τελευταία τρία χρόνια.
Αν και μένει να αποδειχθεί αν οι παραπάνω καταγγελίες ευσταθούν, το φαινόμενο των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας να παραβιάζουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ακόμα και όταν δεν υπάρχει προφανής λόγος δεν είναι σπάνιο, δημιουργώντας εύλογα ερωτηματικά για το αν ο Νόμος ισχύει και για εκείνους που οφείλουν όχι μόνο να τον τηρούν αλλά και να τον επιβάλλουν, δίνοντας το «καλό παράδειγμα».
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων