Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Παγίδευσαν 39χρονο καθηγητή που παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθητές μέσω ίντερνετ

Βρετανία: Παγίδευσαν 39χρονο καθηγητή που παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθητές μέσω ίντερνετ

Μια ομάδα online κυνηγών παιδόφιλων του έστησε παγίδα και τον ξεμπρόστιασε μέσω του Facebook Live

Ένας καθηγητής μαθηματικών στο Ηνωμένο Βασίλειο, που φέρεται να είχε άσεμνες διαδικτυακές συνομιλίες με «14χρονη μαθήτρια», συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση μαθητών του μέσω ίντερνετ.

Η «14χρονη» στην πραγματικότητα ήταν online κυνηγοί παιδόφιλων που τον παγίδευσαν.

Διαβάστε επίσης: Σεξουαλική επίθεση δέχθηκε 16χρονη μέσα στο τραμ – Δεν την βοήθησε κανείς

Η ομάδα αυτή, η οποία πήρε τον νόμο στα χέρια της, του έκλεισε ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο. Όταν τον βρήκαν στο σημείο, εκπέμποντας μάλιστα live στα κοινωνικά δίκτυα τη συνάντηση, ο 39χρονος ισχυρίστηκε πως είχε ραντεβού με ενήλικη γυναίκα 33 ετών.

Ωστόσο, on camera, δύο άνδρες και μία γυναίκα του έδωσαν έναν φάκελο γεμάτο στοιχεία που φέρεται να περιέχει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την ενοχή του.

Το βίντεο διαρκεί 30 λεπτά και προβλήθηκε μέσω Facebook Live. Τα πλάνα, τα οποία βιντεοσκοπήθηκαν στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, δείχνουν τον άνδρα να κάθεται στο αυτοκίνητό και να επιμένει να κληθεί η αστυνομία.

Ένας από τους άνδρες της ομάδας κυνηγών λέει σύμφωνα με την Daily Mail: «Υποκλέψαμε την επικοινωνία αυτού του παιδιού μαζί σου και ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ είναι για να μιλήσουμε για την διαδικτυακή σου δραστηριότητα, για το ότι μιλάς σεξουαλικά σε ανήλικο».

«Πιστεύεις ότι είναι σωστό ένας δάσκαλος, ένα άτομο που υποτίθεται ότι τα παιδιά εμπιστεύονται, να έχει τέτοιες συζητήσεις με ένα 14χρονο κορίτσι; Να της ζητάει να του στείλει φωτογραφίες και βίντεο της; Είναι σωστό αυτό; Έχεις κι εσύ μια κόρη, έτσι δεν είναι; Και είσαι δάσκαλος» του λένε στη συνέχεια.

Ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι έγινε κάποιο λάθος και πως όταν κατάλαβε ότι ήταν μικρό κορίτσι της είπε να σταματήσουν την επικοινωνία. Ωστόσο οι κυνηγοί παιδόφιλων του είπαν ότι «συνέχισες (…) χρησιμοποιώντας τρία ή τέσσερα ψευδώνυμα.

Όσο η ομάδα του παρουσίαζε αποδείξεις και στοιχεία, ο άνδρας όλο και επέμενε να έρθει η αστυνομία.

Τελικά στο σημείο έφτασαν δύο αστυνομικοί και ο 39χρονος φαίνεται να τους μιλάει, πριν του περάσουν χειροπέδες και τον πάρουν με ένα φορτηγάκι.

Ένας από τους κυνηγούς είπε στη συνέχεια: «Αυτή η υπόθεση παραλίγο να με διαλύσει. Είμαι απολύτως άναυδος».

Μετά την κυκλοφορία του βίντεο, ανήσυχοι γονείς επικοινώνησαν με το στο σχολείο.

Με email που τους έστειλε το σχολείο τους είπε: «Γνωρίζουμε για τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αφορούν ένα μέλος του προσωπικού μας και ένα περιστατικό εκτός σχολείου. Το σχολείο διαθέτει διαδικασίες για την αντιμετώπιση των ανησυχιών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα».

«Παρακαλούμε τους γονείς να μην επικοινωνούν με το σχολείο ζητώντας πληροφορίες, καθώς δεν είμαστε σε θέση να μοιραστούμε οποιαδήποτε λεπτομέρεια, και να αποφεύγουν να κάνουν σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλοι θα επικοινωνήσουμε περαιτέρω την κατάλληλη στιγμή» είπε το σχολείο.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024