Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βιαστής με το τατουάζ: Έφτασε στα δικαστήρια

Βιαστής με το τατουάζ: Έφτασε στα δικαστήρια

Βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού, της αρπαγής και της απόπειρας βιασμού

Στα Δικαστήρια έφτασε το πρωί της Πέμπτης ο «βιαστής με το τατουάζ», ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό μιας γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο και την απόπειρα βιασμού μιας ακόμη.

Ο άνδρας είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού, της αρπαγής και της απόπειρας βιασμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 45χρονος ομολόγησε τις πράξεις του στους αστυνομικούς. Όπως είπε, είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ και δεν είχε συναίσθηση των πράξεών του, ενώ υποστήριξε ότι φοβήθηκε όταν είδε τον εαυτό του στην τηλεόραση και έφυγε για την Αλβανία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία ερευνά καταγγελία γυναίκας στην Ασφάλεια Κηφισιάς που αναφέρει ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον 45χρονο, που έχει χαρακτηριστικό τατουάζ στο χέρι και ότι αναγνώρισε από φωτογραφίες του που είδε.

Επίσης ερευνάται η καταγγελία γυναίκας 67 ετών στο Λουτράκι που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον 45χρονο το καλοκαίρι του 2021.

Η αστυνομία έχει ζητήσει δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες περιπτώσεις με δράστη τον συλληφθέντα που διέφυγε αρχικά στην πατρίδα του λίγα 24ωρα μετά τις επιθέσεις.

Η συγκλονιστική περιγραφή της κοπέλας που γλίτωσε

Η περιγραφή της νεαρής κοπέλας που γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τα χέρια το βιαστή του Παλαιού Φαλήρου είναι αποκαλυπτική.

Περιγράφει με λεπτομέρειες τη στιγμή που ο 45χρονος την απειλούσε, βάζοντας της ένα μεταλλικό αντικείμενο στα πλευρά και απειλώντας ότι θα τη σκοτώσει, αλλά και το πώς γλίτωσε το βιασμό της την τελευταία στιγμή.

Τα λεπτά ήταν για αυτήν αιώνας και η αγωνία της είχε φτάσει στο κατακόρυφο όταν είδε ξαφνικά τον επίδοξο βιαστή του Παλαιού Φαλήρου να εισβάλει στο αυτοκίνητο της και να την απειλεί.

Η ψυχραιμία ήταν το στοιχείο που την έσωσε ενώ τα όσα είπε στους αστυνομικούς «ξεκλείδωσαν» το βασικό στοιχείο για την ταυτοποίηση του βιαστή.

Η νεαρή κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι ο 45χρονος, όταν μπήκε στο αυτοκίνητό της, της έδινε οδηγίες για τη διαδρομή που ήθελε να ακολουθήσουν για να καταλήξουν σε ένα παρκάκι.

Η περιγραφή της νεαρής κοπέλας ξεκινά από τη στιγμή που ο βιαστής μπαίνει στο αυτοκίνητο:

«Βλέπω ξαφνικά έναν άντρα να ανοίγει την πίσω πόρτα και να μπαίνει στο αυτοκίνητο. Με άρπαξε από το μπουφάν που φορούσα και με αυστηρό ύφος μου είπε να ξεκινήσω. Εγώ άρχισα να φωνάζω και να τον ρωτάω τι θέλει και του έλεγα να κατέβει από το αυτοκίνητο. Ενώ φώναζα ένιωσα ένα μεταλλικό αντικείμενο να με πιέζει στα πλευρά μου και ο άντρας να μου δίνει οδηγίες από την λεωφόρο Αμφιθέας να μπω στην οδό Πανδρόσου. Τον ρωτούσα συνέχεια τι θέλει από μένα και εκείνος τότε άρχισε να μου φωνάζει ότι θα με σκοτώσει και ότι κρατάει μαχαίρι….».

Το θύμα κράτησε την ψυχραιμία του και η νεαρή κοπέλα κατάλαβε αμέσως ότι για να σωθεί από τα χέρια του 45χρονου, δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να μπει με το αυτοκίνητο στο συγκεκριμένο παρκάκι.

Τότε άρχισε να πάτα με δύναμη και επίμονα την κόρνα του αυτοκίνητο της.

«…Όταν φτάσαμε στην συγκεκριμένη οδό εκεί υπάρχει ένα μεγάλο πάρκο που σταθμεύουν πολλά αυτοκίνητα και μου ζήτησε να μπω να παρκάρω και εγώ μέσα εκεί. Ήταν σκοτεινά και του είπα ότι αυτό δεν θα το κάνω. Ξαφνικά άρχισα να πατάω συνέχεια την κόρνα του αυτοκινήτου και εκείνος για να με κάνει να σταματήσω με έπιασε από το λαιμό με τον αγκώνα του τόσο δυνατά που δεν μπορούσα να αναπνεύσω και μου φώναξε να σταματήσω να κορνάρω και να συνεχίσω να οδηγώ. Ξαφνικά, όμως, το αυτοκίνητο έσβησε γιατί στην προσπάθειά του να με αρπάξει αυτός από το λαιμό έβγαλε το κλειδί από την μίζα του αυτοκινήτου. Τότε άφησε τα χέρια του από το λαιμό μου με κράτησε και πάλι από το γιακά ζήτησε να βρω το κλειδί του αυτοκινήτου και να το βάλω πάλι μπροστά. Εκεί διαπίστωσα ότι ο άντρας κρατούσε κάτι μεταλλικό στο χέρι του κατάλαβα όμως ότι δεν πρέπει να ήταν μαχαίρι. Ξεκίνησα πάλι το αυτοκίνητο και όταν φτάσαμε στη συμβολή των αντρών Πανδρόσου και Δημοκρατίας ανέπτυξα ταχύτητα και σταμάτησα το αυτοκίνητο έξω από ένα κατάστημα το οποίο καφέ και είδα ότι είχε αρκετό κόσμο μέσα…».

Ο 45χρονος άρχισε πια να γίνεται πιο άγριος και πιο βίαιος μέσα στο αυτοκίνητο με την κοπέλα, όμως, να έχει καταλάβει ότι η μοναδική της ελπίδα για να γλιτώσει θα ήταν να κεντρίσει το ενδιαφέρον των υπαλλήλων και των πελατών τον καφέ και εκείνη να κινητοποιηθούν για να δουν τι συμβαίνει μέσα στο αυτοκίνητο.

«…Άρχισα να πατάω και πάλι με αποτέλεσμα οι πελάτες του καταστήματος και υπάλληλοι να καταλάβουν ότι κάτι συμβαίνει και τότε ο δράστης τρομοκρατήθηκε κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει. Υπάλληλοι του καταστήματος ήρθαν κοντά μου τους εξήγησα τι έγινε και πήραν τηλέφωνο την αστυνομία. Όπως είπα στους αστυνομικούς του τμήματος Παλαιού Φαλήρου, ο άντρας ήταν γύρω στα 40 μιλούσε καλά ελληνικά, ήταν μετρίου αναστήματος, εύσωμος ενώ έδωσα και τα χαρακτηριστικά από τα ρούχα που φορούσε…».

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024