Όλη η Νάπολι στο… πόδι για το αυτοκίνητο του Κβαρατσχέλια
Στην γύρα βγήκε όλη η Νάπολι για το αυτοκίνητο του Κβαρατσχέλια που κλάπηκε, το οποίο όμως και βρέθηκε έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση.
Θύμα ληστείας έπεσε το «αστέρι» της Νάπολι, Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ο οποίος έχει γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα το αγαπημένο παιδί των Ναπολιτάνων χάρη στα κατορθώματα του με την φανέλα των «παρτενοπέι».
Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του την Πέμπτη και διέφυγαν με το αυτοκίνητο του. Μάλιστα ο Γεωργιανός βρισκόταν εντός της οικείας και δεν κατάλαβε το παραμικρό ενώ όταν αντιλήφθηκε έκανε αμέσως καταγγελία στην αστυνομία.
Σύμφωνα ωστόσο με ιταλικά μέσα έπειτα από τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας το μίνι αυτοκίνητο του «Κβαραντόνα» βρέθηκε σε καλή κατάσταση, παρατημένο σ’ ένα κεντρικό δρόμο. Οι αστυνομικοί αφού εντόπισαν το όχημα κάλεσαν τον Κβαρατσχέλια να έρθει να το παραλάβει.
- Επίσημα Όσμαν στον ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Τούρκου φόργουορντ
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- Ολυμπιακός: «Νέος Διευθυντής της Ακαδημίας ο Πάουλο Νόγκα»
- Η Ναϊμέγκεν ανακοίνωσε τον Εμρέ Μορ, μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό (pic)
- Ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς της Ισπανίας στον τελικό (vids)
- Οι δύο αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Conference League, αν αποκλειστεί από την Ντιναμό Κιέβου
- Με Σπαρτάκ Τρνάβα ή ΤΣΣΚΑ 1948 ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό του Conference League
- Τέσσερα μετάλλια και πολλές υποσχέσεις από τη νέα γενιά του ελληνικού στίβου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442