Θύμα ληστείας έπεσε το «αστέρι» της Νάπολι, Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ο οποίος έχει γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα το αγαπημένο παιδί των Ναπολιτάνων χάρη στα κατορθώματα του με την φανέλα των «παρτενοπέι».
Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του την Πέμπτη και διέφυγαν με το αυτοκίνητο του. Μάλιστα ο Γεωργιανός βρισκόταν εντός της οικείας και δεν κατάλαβε το παραμικρό ενώ όταν αντιλήφθηκε έκανε αμέσως καταγγελία στην αστυνομία.
Σύμφωνα ωστόσο με ιταλικά μέσα έπειτα από τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας το μίνι αυτοκίνητο του «Κβαραντόνα» βρέθηκε σε καλή κατάσταση, παρατημένο σ’ ένα κεντρικό δρόμο. Οι αστυνομικοί αφού εντόπισαν το όχημα κάλεσαν τον Κβαρατσχέλια να έρθει να το παραλάβει.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!
LIVE: Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.