Θύμα ληστείας έπεσε το «αστέρι» της Νάπολι, Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ο οποίος έχει γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα το αγαπημένο παιδί των Ναπολιτάνων χάρη στα κατορθώματα του με την φανέλα των «παρτενοπέι».
Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του την Πέμπτη και διέφυγαν με το αυτοκίνητο του. Μάλιστα ο Γεωργιανός βρισκόταν εντός της οικείας και δεν κατάλαβε το παραμικρό ενώ όταν αντιλήφθηκε έκανε αμέσως καταγγελία στην αστυνομία.
Σύμφωνα ωστόσο με ιταλικά μέσα έπειτα από τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας το μίνι αυτοκίνητο του «Κβαραντόνα» βρέθηκε σε καλή κατάσταση, παρατημένο σ’ ένα κεντρικό δρόμο. Οι αστυνομικοί αφού εντόπισαν το όχημα κάλεσαν τον Κβαρατσχέλια να έρθει να το παραλάβει.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ στο δεύτερο έπαιξε με παίκτη παραπάνω και μείωσε σε 3-2, όμως οι Περιστεριώτες άντεξαν και πήραν τη ματσάρα με την οποία ουσιαστικά σφραγίζουν την παραμονή τους στη Super League.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.