Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Toyota Aygo X Air Edition: Βρετανικό καλοκαίρι

Toyota Aygo X Air Edition: Βρετανικό καλοκαίρι

Η ιαπωνική φίρμα προσθέτει στις επιλογές του Aygo X που διατίθενται στο Ηνωμένο Βασίλειο μια νέα έκδοση η οποία εφοδιάζεται ως standard με υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή και υιοθετεί την πλήρη νοήματος ονομασία Air Edition

H Τoyota εμπλουτίζει την γκάμα του μικρότερου μοντέλου της στη γηραιά αλβιόνα, με μια νέα έκδοση, κυρίαρχο χαρακτηριστικό της οποίας είναι η ηλεκτρικά αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή.

Η νέα έκδοση θα διατεθεί σε τέσσερις αποχρώσεις (Juniper Blue, Chili Red, Ginger Beige και Cardamom Green ενώ την εικόνα της συμπληρώνουν ιδιαίτερες χρωματικές λεπτομέρειες στον προφυλακτήρα, τις ζάντες αλλά και στο εσωτερικό που αναλόγως την επιλογή του χρώματος για το αμάξωμα, υιοθετεί αισθητικά στοιχεία που να δημιουργούν μια ευχάριστη στο μάτι αντίθεση.

Η έκδοση έχει ως αφετηρία τις πιο γενναιόδωρα εξοπλισμένες παραλλαγές του ιαπωνικού supermini και επωφελείται από infotainment 8,0 ιντσών με λογισμικά Apple CarPlay και Android Auto, κάμερα οπισθοπορείας, φώτα ομίχλης, αισθητήρες στάθμευσης καθώς και αυτόματους υαλοκαθαριστήρες ενώ την εξοπλιστική εικόνα ολοκληρώνει η σουίτα συστημάτων υποβοήθησης, άνεσης και ασφάλειας Toyota Safety Sense που με τη σειρά της περιλαμβάνει ενεργό cruise control, σύστημα διατήρησης της πορείας στη λωρίδα κυκλοφορίας, προειδοποίησης και αποτροπής συγκρούσεων και αναγνώρισης οδικής σήμανσης.

Αναμενόμενα δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις στο κινητήριο σύνολο το οποίο όπως και οι μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις του Aygo X έγκειται στο συνδυασμό ενός ατμοσφαιρικού  τρικύλινδρου μοτέρ 1,0 λίτρου με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων ή CVT και απόδοση 72 ίππων. Η αρχική τιμής της έκδοσης στη Βρετανία προσδιορίζεται σε 19.045 λίρες ποσό που αντιστοιχεί σε  21.690 ευρώ.

Sports in

Τσέφεριν: «Το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να βασίζεται σε προνόμια»

Τα… πυρά του κατά της European Super League εξαπέλυσε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, τονίζοντας ότι το νέο αυτό εγχείρημα θα είναι καταστροφικό για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024