Μίτσελ: «Ξέρουμε τι σημαίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»
Ο Μίτσελ μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Ναντ, αλλά και για το ντέρμπι, με τον Ισπανό να δίνει το σύνθημα της νίκης.
Στην εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Μίτσελ, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ναντ και την ήττα των Πειραιωτών από τη γαλλική ομάδα με 2-0, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο μέρος είχαν την κατοχή, αλλά και ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αλλά δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν, ενώ στο δεύτερο μέρος έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους.
Διαβάστε επίσης: Βόμβα Πικέ: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο (vid)
Ο Ιβηρας προπονητής αναφέρθηκε φυσικά και στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, τονίζοντας ότι άπαντες γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει το παιχνίδι με τους Πράσινους, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να δίνει το σύνθημα της νίκης.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ στην κάμερα της Cosmote:
«Οταν χάνεις δεν μπορείς να έχεις πολλά θετικά στοιχεία. Είχαμε ευκαιρίες και κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλα στο δεύτερο μέρος σιγά-σιγά παραχωρούσαμε τον χώρο.
Ήταν θετικοί οι παίκτες που δεν είχαν πολυ χρονο συμμετοχής. Αν παίζουν όπως σήμερα είναι ένας καλός τρόπος να τραβήξουν την προσοχή μου.
Στην ουσία η προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό ξεκινάει αυριο, ξέρουμε τι σημαίνει το ματς. Είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα αν πρέπει να επισημάνουμε σε κάποιον παίκτη τι θα γίνει την Κυριακή. Πραγματικά, όπως έδειξαν και σήμερα οι φίλαθλοί μας θα το δείξουν ξανά. Είναι αυτοί που μας στηρίζουν στις καλές και στις κακές στιγμές»
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442