Θλίψη έχει σκορπίσει στην Καλαμάτα ο θάνατος του Γιάννη Τύρου, ο οποίος έδινε μάχη με σπάνια ασθένεια και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 26 ετών.
Συγγενείς και φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσουν για μια τελευταία φορά στο Κοιμητήριο Καλαμάτας, όπου το μεσημέρι της Παρασκευής θα τελεστεί η κηδεία του.
Ο Γιάννης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του αθλητισμού όπου είχε πολλούς φίλους.
Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε πριν το κρίσιμο χειρουργείο στους συναθλητές του, από την Ακαδημία ποδοσφαίρου Πατίστα της οποίας υπήρξε μέλος, «ραγίζει» καρδιές.
«Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους, θα σας δώσω μια συμβουλή όποιος θέλει την κρατάει: Να προσέχετε όσο μπορείτε την υγεία σας για να κάνετε πράγματα που θέλετε και να περνάτε όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας, θα τα πούμε σύντομα».
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).