Μουρίνιο: «Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Europa, όχι να κατακτήσουμε ξανά το Conference»
Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε τους στόχους της ομάδας του στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενόψει του «τελικού» πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, απέναντι στη Λουντογκόρετς.
Η Ρόμα υποδέχεται την Πέμπτη (3/11) στο Ολίμπικο τη Λουντογκόρετς, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σε ένα ματς ζωής ή θανάτου για τους Ρωμαίους.
Με τις δύο ομάδες να συγκατοικούν στην 2η θέση με 7 πόντους και τους Βούλγαρους να έχουν το πάνω χέρι στην ισοβαθμία, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο χρειάζεται αποκλειστικά τη νίκη για να συνεχίσει στη διοργάνωση και να μην υποβιβαστεί στο Conference League. Ο Πορτογάλος κόουτς, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης λέγοντας:
Διαβάστε επίσης: Τώρα μιλάει ο κόσμος του Ολυμπιακού: Ανοιχτή προπόνηση πριν από το ντέρμπι (pic)
«Έχουμε την υποχρέωση να πάρουμε τους τρεις πόντους σε αντίθεση με εκείνους και αυτό είναι σημείο κλειδί επειδή είναι γρήγοροι και επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.
Για αυτό περιμένω έναν αντίπαλο που θα κλειστεί καλά για να εκμεταλλευτεί αυτές τις καταστάσεις. Δεν έχουμε τη φιλοδοξία να κατακτήσουμε ξανά το Conference League.
Θέλουμε προχωρήσουμε σε αυτή τη διοργάνωση παρότι πηγαίνοντας στα play offs θα βρούμε ομάδες που θα ήθελαν να κατακτήσουν το Champions League και να μην υποβιβαστούν στο Europa.
Σκεφτόμαστε μόνο την Λουντογκόρετς και έχουμε την υποχρέωση να πάρουμε τη νίκη. Το γήπεδο θα μας δώσει ώθηση και δεν είναι μικρό πράγμα ότι θα υπάρχει ξανά sold out, ίσως να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα όπως έγινε πέρυσι κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ και την Φίτεσε. Μπορούμε να πετύχουμε».
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
- World Cup: Η Εθνική πόλο διεκδικεί το πρώτο χρυσό μετάλλιο στον τελικό
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου (vid)
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Εύκολη πρωτιά για την Ελίνα Τζένγκο στο ακόντιο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442