Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche 718 Cayman & Boxster Stlyle Editions: Με pop διάθεση

Porsche 718 Cayman & Boxster Stlyle Editions: Με pop διάθεση

H γερμανική φίρμα αποφάσισε να ανεβάσει τους στυλιστικούς τόνους των μικρότερων μοντέλων της με δύο νέες εκδόσεις που επωφελούνται από μια σειρά ιδιαίτερων αισθητικών λεπτομερειών και εμπλουτισμένο εξοπλισμό

H Porsche αποφάσισε να ενισχύσει την αισθητική υπόσταση των μοντέλων που βρίσκονται στη βάση της γκάμας της δημιουργώντας δύο νέες, ειδικές εκδόσεις για τις 718 Cayman και Boxster με την πλήρη νοήματος ονομασία Style Editions.

Οι δύο εκδόσεις ξεχωρίζουν κυρίως από το νέο φινίρισμα με ρετρό έμπνευση το οποίο περιγράφεται ως Ruby Star Neo και είναι διαθέσιμο σε συνδυασμό με δύο νέες αποχρώσεις γκρι και ροζ ενώ το παλμαρέ τους συμπληρώνει επιπλέον εξοπλισμός.

Οι Style Editions βασίζονται στην εισαγωγική έκδοση του μοντέλου η οποία εφοδιάζεται με δίλιτρο κινητήρα ισχύος 300 ίππων και 380 Nm ροπής ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός επιτρέπει την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 5,1 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητα διαμορφώνεται σε 273 χλμ./ώρα για την Cayman και σε 275 χλμ./ώρα για την Boxster.

Να σημειωθεί ότι η ροζ απόχρωση είναι εμπνευσμένη από την 911 και τη γενιά 964 η οποία ήταν διαθέσιμη σε αντίστοιχη απόχρωση ενώ, εκτός από το ιδιαίτερο φινίρισμα το οποίο πλην των δύο νέων χρωμάτων, θα είναι διαθέσιμo σε οποιαδήποτε άλλη απόχρωση έχει στη διάθεσή της η Porsche, οι Style Editions ξεχωρίζουν από τις μαύρες απολήξεις για την εξάτμιση, τους τροχούς των 20 ιντσών που θυμίζουν την 718 Spyder καθώς και τα ασημί διακριτικά.

Στην περίπτωση της Boxster η ονομασία παρεπιδημεί και στην υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή ενώ οι δυνητικοί ιδιοκτήτες των δύο μοντέλων μπορούν να επιλέξουν χωρίς κόστος και από μια γκάμα αυτοκόλλητων για το καπό και τις πόρτες σε συνδυασμό με μαύρο ή λευκό φινίρισμα για τους τροχούς.

Στο εσωτερικό τους κυριαρχούν οι μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με τις γκρι ανοιχτές ραφές, ο θυρεός της Porsche στα προσκέφαλα καθώς και οι φωτιζόμενοι αναβατήρες. Στον εξοπλισμό των εκδόσεων περιλαμβάνονται ως standard κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες στάθμευσης μπροστά και πίσω, λογισμικό Apple CarPlay και cruise control. Στην άνεση του οδηγού συντείνει το θερμαινομενο τιμόνι και μπροστινά καθίσματα μαζί με το ενεργό σύστημα Power Steering Plus το οποίο μεταβάλει το βάρος του τιμονιού αναλόγως με την ταχύτητα.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024