Βρετανία: Ο Κάρολος απατούσε την Καμίλα με αυτή τη γυναίκα
Το ειδύλλιο το 2003
Ο βασιλιάς Κάρολος δεν ήταν πάντα πιστός σύζυγος. Αυτό είναι ήδη γνωστό από την εποχή του διαζυγίου του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Ο πρώην πρίγκιπας της Ουαλίας απατούσε την πρώτη σύζυγό του με τον μεγάλο έρωτα της ζωής του και νυν βασιλική σύζυγο Καμίλα. Τώρα κυκλοφορούν φήμες για ερωτικό δεσμό του βασιλιά Καρόλου το 2003 που σίγουρα θα σβήσουν το χαμόγελο από τα χείλη της Καμίλα.
Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild επικαλούμενη τη βρετανική The Mirror, ο Κάρολος -που διατηρούσε τότε δεσμό με την Καμίλα- είχε μια ερωτική περιπέτεια με την πεθερά της πριγκίπισσας Μαντλίν της Σουηδίας, την αυστριακής καταγωγής Εύα Μαρία Ο’ Νιλ, η οποία φέρεται να «ήταν πολύ κοντά» με τον νυν βασιλιά πριν από 19 χρόνια.
- Διαβάστε επίσης: Στο «σφυρί» βγάζει ο Κάρολος ότι πολυτιμότερο είχε η μητέρα του Ελισάβετ – Ποιος ο λόγος

Ο σύζυγος της πριγκίπισσας Μαντλίν, ο 48χρονος Κρις Ο’ Νιλ, έχει τις ρίζες του στο Λονδίνο, όπου η μητέρα του ζούσε επί σειρά ετών και σύχναζε στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας. Η Εύα Μαρία Ο’ Νιλ, είχε φιλικές σχέσεις με την πρώην σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, αλλά και τον βασιλιά Κάρολο Γ΄.
Κι ενώ ο τελευταίος είχε ήδη σχέση με την Καμίλα, η Εύα τον κάλεσε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Σάλτσμπουργκ, στην πατρίδα της, την Αυστρία, και εκείνος την αποδέχθηκε «προς δυσαρέσκεια της Καμίλα», γράφει η Mirror, σύμφωνα με την Bild. Αν και το φλερτ φέρεται να ανάγεται σε μια περίοδο πριν από περίπου δύο δεκαετίες και το έχουν διαψεύσει τόσο ο βασιλιάς Κάρολος όσο και η Εύα, οι φήμες δεν έχουν σιγήσει και η φερόμενη ως «πέτρα του σκανδάλου» δεν έχει μέχρι στιγμής απαντήσει στο αίτημα της γερμανικής εφημερίδας να σχολιάσει την υπόθεση.
- «Τρέλανε» και τους συμπαίκτες του ο Ελ Κααμπί: Το απίθανο «ψαλιδάκι» από όλες τις λήψεις (vid)
- Αρης Μουγκοπέτρος: Στον εισαγγελέα σήμερα μετά τη μήνυση για ενδοοικογενειακή απειλή
- Σπουδαία νίκη για τους Ρόκετς (119-96) – Οι Γουόριορς «καθάρισαν» Κλέι Τόμπσον και Μάβερικς (126-116)
- Από το Λονδίνο μέχρι το Ντουμπάι: Ποιοι ήταν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο το 2025
- Σάκης Ρουβάς: Ο χορός με την κόρη του Αριάδνη και η απίστευτη ομοιότητα τους
- «Κάνει σκέψεις παραίτησης ο Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Σε θέσεις μάχης οι αγρότες: Συσκέψεις στα μπλόκα, αποφάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο – Αγωνία στο Μαξίμου
- Μήπως ο Τραμπ είναι… ανισόρροπος; – Μια αναδρομή στην ασυνήθιστη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442