Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε ο Μάγκνουσον για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Τι είπε ο Μάγκνουσον για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον μίλησε για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει το Τριφύλλι για το 11/11

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον σχολίασε όσα έζησε στο Βόλο και έστειλε μήνυμα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ο ισλανδός αμυντικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο ντέρμπι των «αιωνίων» και τόνισε ότι οι Πράσινοι, αν θέλουν να πάρουν το τρίποντο και να κάνουν το 11/11, πρέπει να παίξουν με το δικό τους τρόπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη LiveSport:

«Αυτά τα ντέρμπι ξεπερνούν κατά πολύ την έννοια ενός ποδοσφαιρικού παιχνιδιού. Εμείς πρέπει να παίξουμε με τον τρόπο μας. Αν το κάνουμε, θα νικήσουμε. Είναι ένα ντέρμπι και θα έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Μας περιμένει σκληρή μάχη. Από χθες ξεχάσαμε τα πάντα και σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό, σαν να μην έχει προηγηθεί τίποτα. Ξέρουμε ότι για τους οπαδούς αυτά τα ντέρμπι είναι οι πραγματικοί τελικοί της χρονιάς και θέλουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη νίκη».

Για τη νίκη στο Βόλο:

«Δεν περιμέναμε εύκολη αποστολή. Όμως εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε ματς σαν τελικό, αυτή είναι η νοοτροπία μας και δεν εφησυχάζουμε. Ξέρουμε ότι, αν δεν προσέξουμε ή αν χαλαρώσουμε, κάθε ομάδα μπορεί να μας τιμωρήσει. Όμως, δε δώσαμε τέτοια δικαιώματα. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και σκοτώσαμε τον αντίπαλο από το πρώτο ημίχρονο».

Για την παρουσία 17.000 φίλων του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό:

«Είμαι ενθουσιασμένος με όσα είδα. Ανθρώπους χαρούμενους, να οδηγούν χαμογελαστοί για το γήπεδο, να ταξιδεύουν απολαμβάνοντας τη διαδρομή και τραγουδώντας για την ομάδα μας. Αγαπώ όλο αυτό το σκηνικό, είναι ξεχωριστό για μένα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους προσφέρουμε χαρές και επιτυχίες. Και στη Ρωσία που ήμουν ο κόσμος ακολουθούσε την ομάδα εκτός έδρας, αλλά αυτό που συμβαίνει εδώ είναι το κάτι άλλο. Είναι μια τρέλα! Δεν πρόκειται πουθενά να βρεις πιο τρελούς οπαδούς από τους Έλληνες. Ήρθε τόσος κόσμος στο γήπεδο και έκανε το γήπεδο σαν… Λεωφόρο» ανέφερε.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024