Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έκανε το 6Χ6 η Μπάγερν (2-0), αποχαιρέτησε με νίκη η Μπαρτσελόνα (4-2)

Έκανε το 6Χ6 η Μπάγερν (2-0), αποχαιρέτησε με νίκη η Μπαρτσελόνα (4-2)

Η Μπάγερν νίκησε στο Μόναχο την Ιντερ με 2-0 και ολοκλήρωσε με 6X6 τη φάση των ομίλων, ενώ η Μπαρτσελόνα επικράτησε στην Τσεχία της Βικτόρια Πλζεν με 4-2 και αποχαιρέτησε με νίκη το φετινό Champions League.

Ασταμάτητη η Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να κερδίζουν στην «Allianz Arena» την Ιντερ με 2-0 και να ολοκληρώνουν με 6X6 τη φάση των ομίλων του Champions League.

Οι Γερμανοί φυσικά με 18 πόντους πέρασαν ως πρώτοι στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τους Ιταλούς να ακολουθούν ως δεύτεροι με 10.

Στην τρίτη θέση και στο Europa League η Μπαρτσελόνα με 7 πόντους, με τους Καταλανούς να κερδίζουν στην Τσεχία την Βικτόρια Πλζέν με 4-2 και να αποχαιρετούν με νίκη το φετινό Champions League. Τελευταίοι χωρίς πόντο και μοιραία εκτός Ευρώπης οι Τσέχοι.

Απόλυτη η Μπάγερν

Την 6η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να επικρατούν εντός έδρας της Ιντερ με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 8’ με σουτ του Μπαρέλα, αλλά ο Ουλράιχ απέκρουσε εντυπωσιακά και κράτησε το μηδέν.

Λίγο αργότερα ο Μανέ απέκρουσε την μπάλα σαν… τερματοφύλακας, αλλά ο διαιτητής παρότι είδε τη φάση στο VAR για πιθανό πέναλτι, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, προκαλώντας την οργή των φιλοξενούμενων.

Στο 28’ ο Ζάμπιτσερ βρήκε χώρο αλλά σούταρε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Μπάγερν άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Παβάρ, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στην Allianz Arena στο 1-0. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (47’) η Ιντερ σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ στο 63’ ακυρώθηκε επίσης για οφσάιντ γκολ του Τσούπο-Μότινγκ. Εννιά λεπτά αργότερα, όμως, ο επιθετικός της Μπάγερν σκόραρε ξανά και έκανε το 2-0.

Ο Τσούπο-Μοτίνγκ βρήκε χώρο και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων και σφράγισε ουσιαστικά τη νίκη για την Μπάγερν, που δεν απειλήθηκε από τους φιλοξενούμενους και έφτασε με ευκολία στο 6Χ6.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ουλράιχ, Παβάρ, Μαζραουί (66’Μουσιάλα), Ουπαμεκανό (46’Ντέιβις), Στάνισιτς, Ζάμπιτσερ, Κίμιχ, Κομάν (76’Βάνερ), Χράφενμπερχ, Μανέ (66’Γκνάμπρι), Τσούπο Μοτίνγκ (73’Τελ).

ΙΝΤΕΡ: Ονάνα, Ατσέρμπι, Ντε Φράι (76’Σκρίνιαρ), Νταρμιάν, Μπελανόβα, Γκόζενς, Ασλάνι, Μπαρέλα (60’Μκιταριάν), Γκαλιαρντίνι (60’Τσαλχάνογλου), Κορέα (76’Καρμπόνι), Λαουτάρο Μαρτίνες (60’Ντζέκο).

Αποχαιρέτησε με νίκη η Μπαρτσελόνα

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα επικράτησε εκτός έδρας της Βικτόρια Πλζέν με 4-2. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον Μάρκος Αλόνσο. Ο Φάτι πλάσαρε, ο Στάνεκ προσπάθησε να αποκρούσει, αλλά ο μπακ των Καταλανών πήρε το… ριμπάουντ και έκανε το 1-0 για την ομάδα του Τσάβι. Στο 21’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά η προσπάθεια του Χόρι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πένια.

Τρία λεπτά αργότερα η Μπαρτσελόνα απείλησε με τον Φάτι, αλλά το σουτ που έκανε ο νεαρός επιθετικός από το ύψος του πέναλτι έφυγε άουτ. Στο 45’ τελικά η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κάνει το 2-0,με κεφαλιά του Φεράν Τόρες, μετά από πάσα του Αλμπα.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τόρε πάνω στον Χόρι. Ο ίδιος το εκτέλεσε και μείωσε σε 2-1 (51’), αλλά τρία λεπτά αργότερα η Μπαρτσελόνα έκανε το 3-1 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Φεράν Τόρες. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 63’ μείωσαν σε 3-2 και πάλι με γκολ του Χόρι, με τον Πάμπλο Τόρε στο 75’ να… κεραυνοβολεί τον Στάνεκ και να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

BΙΚΤΟΡΙΑ: Στάνεκ, Χέιντα, Πέρνιτσα, Πιλάρ (88’Κρόνους), Γεμέλκα (57’Χάβελ), Χολίκ, Κάλβαχ (79’Τσέρμακ), Χορί (79’Μπάσεϊ), Εντιαγέ (57’Μπούτα), Γίρκα, Βλκανόβα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πένια, Μπεγερίν, Πικέ, Αλόνσο, Άλμπα (57’Μπαλντέ), Κεσιέ (67’Κασάδο), Τόρε (77’Σανθ), Γκάβι, Ραφίνια (77’Ντεμπελέ), Φεράν Τόρες, Φάτι.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024