Βαρύ πένθος για τον Χρήστο Τριαντόπουλο – Πέθανε ο πατέρας του
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Νέα Αγχίαλο Βόλου, στις 15.00.
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο Γιώργος Τριαντόπουλος, πατέρας του υφυπουργού Φυσικών Καταστροφών, Χρήστου Τριαντόπουλου.
Ο Γιώργος Τριαντόπουλος αποφοίτησε από τη Σχολή εργοδηγών, αλλά ασχολήθηκε με το εμπόριο. Τελευταίος σταθμός της επαγγελματικής του δραστηριότητας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», ήταν το παραδοσιακό καφεκοπτείο που είχε στη Νέα Αγχίαλο.
Παντρεύτηκε την Φωτεινή Κοπάλη, από τον Βόλο, και απέκτησε δύο γιους, τον Χρήστο και τον Κώστα, καθώς και τέσσερα εγγόνια.
Τα τελευταία τρία χρόνια ταλαιπωρήθηκε από αρκετά προβλήματα υγείας. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Νέα Αγχίαλο Βόλου, στις 15.00.
Ο πρόεδρος, Νίκος Αθανασάκης και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας της ΝΔ Μαγνησίας σε ανακοίνωσή τους εκφράζουν τη «βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατό του και τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους συγγενείς του Γιώργου Τριαντόπουλου, πατέρα του υφυπουργού, Χρήστου Τριαντόπουλου».
- Σεισμός 6 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες
- Ηγουμενίτσα: Απολογείται στον ανακριτή 50χρονος οδηγός φορτηγού που μετέφερε μισό τόνο κάνναβης «skunk»
- Σίνερ: Η νέα εποχή του τένις έχει ήδη το όνομά του
- Ρόδος: Μαχαίρωσε τέσσερις φορές την οικιακή βοηθό και την κλείδωσε σε δωμάτιο
- Digital Detox: Πώς να αποσυνδεθείτε σωστά
- Είναι αδιανόητο να αφήσουμε τον βασανισμένο σκυλάκο Τζόκερ χωρίς οικογένεια
- Φωτιά σε αστικό λεωφορείο – Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Φυλής
- Έπος: Σκύλος έκανε «ντου» σε γήπεδο και έκανε… επίθεση! (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 04.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-melquizedeque-32598114-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442