Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ δύο ακόμα χρήστες της διαδικτυακής εφαρμογής

Σεπόλια: Προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ δύο ακόμα χρήστες της διαδικτυακής εφαρμογής

Ακόμα δύο άτομα που φέρεται να συνομιλούσαν με το προφίλ της 12χρονης μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, προσήλθαν στη ΓΑΔΑ

Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι άλλα δύο άτομα προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση μαστροπείας με θύμα την 12χρονη από τα Σεπόλια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας 50 και 34 ετών, που φέρεται να συνομίλησαν μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία χθες (31-10-2022), απογευματινές και βραδινές ώρες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του για πιθανή συνομιλία με τη 12χρονη

Το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό ότι το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του που φέρεται να είχε επικοινωνία με το προφίλ της 12χρονης μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής. Όπως είπε ο κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος, γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ υπήρξαν κάποιες πληροφορίες που διερευνήθηκαν από το κόμμα και πάρθηκε η απόφαση να προχωρήσει η διαδικασία διαγραφής του μέλους προκειμένου να μην υπάρχουν σκιές.

Που επικεντρώνονται οι έρευνες των αρχών

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που ερευνούν την υπόθεση έχουν καταφέρει να προχωρήσουν σημαντικά στην εξακρίβωση των επαφών που είχε ο λογαριασμός της ανήλικης στο blindchat και να συνδυάσουν στοιχεία μεταξύ τους.

Αυτό που θέλουν τώρα οι αστυνομικοί είναι να καταφέρουν να φτάσουν στα ίχνη των 6-7 ατόμων που είχαν προχωρήσει στο βιασμό της 12χρονης μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο στα Σεπόλια ή στον οίκο ανοχής που την οδηγούσε ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν συλληφθεί και προφυλακιστεί τέσσερα άτομα με την κατηγορία του βιασμού της ανήλικης έναντι αμοιβής.

Πλέον, οι αστυνομικοί θα επιχειρήσουν στην επόμενη κατάθεση της 12χρονης, που αναμένεται να γίνει σύντομα, να τις επιδείξουν φωτογραφίες με τα άτομα που έχουν καταφέρει να εξακριβώσουν από τα ηλεκτρονικά ίχνη και τις οικονομικές συναλλαγές, ώστε να τους εξακριβώσει.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024