Τζούλια Νόβα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επίθεση με 15 μαχαιριές στον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου
Οι πρώτες δηλώσεις του μοντέλου
Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε την Τζούλια Νόβα σε εμφάνισή της σε κοσμική εκδήλωση, τρεις μέρες μετά την επίθεση με 15 μαχαιριές στον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου.
Το μοντέλο και πρώην συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Πολυχρονίδη στον «Τροχό της Τύχης» είχε γράψει στα social media ότι δεν επιθυμεί να μιλήσει για τον πρώην σύντροφό της και το περιστατικό αυτό και είχε ζητήσει διακριτικότητα από τους δημοσιογράφους.
Ωστόσο χθες το βράδυ, οι τηλεοπτικές κάμερες τη συνάντησαν και η Τζούλια Νόβα δεν δίστασε να μιλήσει για το τραγικό αυτό συμβάν.
«Προτιμώ να απέχω από όλο αυτό»»
«Όπως έχω πει δεν θέλω να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα, είναι κάτι το οποίο με στεναχωρεί πάρα πολύ. Προτιμώ να απέχω από όλο αυτό. Με πήραν φίλοι μου και μου το είπαν. Το πληροφορήθηκα από εκείνους και μετά πήρα τον γιο του Γιάννη, ρώτησα και έτσι με ενημέρωσαν. Ο Γιάννης Μάρκου είναι καλύτερα» τόνισε η Τζούλια Νόβα.
Δείτε όσα είπε
- Ας φάνε παντεσπάνι: Ο Χάρι Στάιλς δεν νοιάζεται αν είσαι πολύ φτωχός για να πας σε συναυλία του
- Η Σάκκαρη ψάχνει «εκδίκηση» και τον πρώτο της ημιτελικό μετά από 22 μήνες (vids)
- Φάμελλος για ακρίβεια: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη ακόμα και το έθιμο της Τσικνοπέμπτης έχει γίνει πολυτέλεια
- Τρίπολη: Απομακρύνθηκε ο ανδριάντας του Κολοκοτρώνη από την Πλατεία Άρεως για συντήρηση
- Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι 16-14: Πέρασε ως πρώτος στα προημιτελικά του Champions League
- Λαζόπουλος για την τραγωδία στην Χίο: Στο ψηφιακό κράτος του Μητσοτάκη δεν δουλεύει ούτε μία κάμερα


