Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βαρυμπόμπη: Προθεσμία πήρε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον Γιάννη Μάρκου

Βαρυμπόμπη: Προθεσμία πήρε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον Γιάννη Μάρκου

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου - «Ο 26χρονος αρνείται την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας»

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη (3/11) ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή ο 26χρονος που συνελήφθη για την επίθεση με μαχαίρι κατά του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου τα ξημερώματα της Παρασκευής, στη Βαρυμπόμπη.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε αρχικά στον εισαγγελέα προκειμένου να εκτελεστεί το εις βάρος του ένταλμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 58χρονου επιχειρηματία και στη συνέχεια ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του «τώρα είναι η πιο σημαντική ώρα για τον κατηγορούμενο, να μελετήσουμε την δικογραφία και τις καταθέσεις ώστε την Πέμπτη να πει τις θέσεις του στον ανακριτή».

Ερωτηθείς για το αν είπε κάτι ο 26χρονος στον ανακριτή σχετικά με την επίθεση με μαχαίρι κατά του Γιάννη Μάρκου, ο δικηγόρος του απάντησε ότι «όσον αφορά για τα πραγματικά περιστατικά, δεν έχω εικόνα. Σε κάθε περίπτωση αρνείται την κατηγορία με τον νομικό χαρακτηρισμό που του έχει δοθεί, σαν απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Ο νεαρός άνδρας παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, βάζοντας έτσι τέλος στην αναζήτησή του. Σύμφωνα με τι πληροφορίες, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, ο 26χρονος εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και παραδόθηκε.

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση

Εν τω μεταξύ, βίντεο ντοκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega από τη στιγμή της συμπλοκής. Το αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την στιγμή που ξεκινάει ο καυγάς στην καντίνα που βρίσκεται στην έξοδο της Βαρυμπόμπης, λίγο πριν οι δύο άνδρες έρθουν στα χέρια και ο 26χρονος μαχαιρώσει τον 58χρονο επιχειρηματία.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο βίντεο είναι το μοναδικό που έχει καταγραφεί από κάμερες και βρίσκεται στα χέρια των Αρχών για περαιτέρω ανάλυση.

Αμέσως μετά το θλιβερό περιστατικό, οι δύο δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητό τους κι αποχώρησαν προς τη Νέα Ερυθραία. Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία συνέλαβε τον 19χρονο, ενώ χθες το μεσημέρι ο 26χρονος σεσημασμένος δράστης παραδόθηκε στις Αρχές.

Γνώριμος των Αρχών

Ο 26χρονος που κρυβόταν μέχρι να περάσει το αυτόφωρο, είναι γνώριμος της αστυνομίας. Συγκεκριμένα, είναι κάτοικος δυτικών προαστίων και είχε συλληφθεί ξανά τον Μάιο του ‘21 για υπόθεση ναρκωτικών.

Οι Αρχές ψάχνουν το όπλο της επίθεσης, χωρίς μέχρι στιγμής αυτό να έχει βρεθεί.

Ο 58χρονος επιχειρηματίας γλίτωσε την τελευταία στιγμή χάρη στη σωτήρια επέμβαση των φίλων του που κατάφεραν να σταματήσουν την αιμορραγία.

Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε μονάδα υψηλής φροντίδας και πρόκειται να υποβληθεί άμεσα σε τέταρτη χειρουργική επέμβαση.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024