Ερριέτα Κούρκουλου: Φωτογραφίζεται με τον κατάξανθο γιο της σε φάρμα με αγελάδες
Η κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές από τότε που γέννησε τον γιο της. Και όπως φαίνεται θέλει να τον διδάσκει την αγάπη για τα ζώα.
Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία κρατά τον κατάξανθο γιο της στην αγκαλιά της «μαθαίνοντάς» του με κάποιον τρόπο την αγάπη. Και ειδικά την αγάπη για τα ζώα. Η ίδια αγωνίζεται κυρίως για τα δικαιώματα των αδέσποτων και κακοποιημένων ζώων. Στην πρόσφατη βόλτα με τον μικρό γιο της βρέθηκε σε μια φάρμα με αγελάδες.
Διαβάστε επίσης: Άντζελα Γκερέκου: Με την κόρη της Μαρία ντυμένες στα ίδια χρώματα σε βραδινή έξοδο
Οι δυό τους αφού περιπλανήθηκαν στα ζώα, η Εριέττα έδειξε στον μικρό Νίκο πώς να εκδηλώνει την αγάπη του σε μια αγελάδα.
Μάλιστα σε ανάρτηση της στο instagram έγραψε
«Δεν χρειάζεται να τους μαθαίνεις την αγάπη είναι έμφυτη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην τους μαθαίνεις το αντίθετο.»

- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- Οι ΗΠΑ εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία και παγκόσμια προειδοποίηση ασφαλείας για τους Αμερικανούς
- Ουγγαρία: Ο πρόεδρος Σούλιοκ παραιτείται – Υπέγραψε συνταγματική αναθεώρηση για τον τερματισμό της θητείας του
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Οι νικητές και οι χαμένοι σε… χρήμα του Μουντιάλ
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442