Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο χωριό Αφάντου.
Ο ηλικίας 22 ετών άντρας σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα, όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του οδηγού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ροδιακής”, η τραγωδία αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη διάσταση, καθώς, πριν από τρία χρόνια, είχε σκοτωθεί σε τροχαίο ατύχημα ο πατέρας του παιδιού, ενώ στη δεκαετία του ’90, τη ζωή του σε τροχαίο έχασε και ο παππούς τους.
Στο χωριό Αφάντου από όπου και κατάγεται το παλικάρι, επικρατεί θλίψη και συγκίνηση, ενώ άναυδη η τοπική κοινωνία μετρά τον 27ο νεκρό της ασφάλτου από την αρχή του έτους.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων