Μπορεί η ομάδα του Τσίριτς να παρατάχθηκε χωρίς τις Μ. Πλευρίτου, Ξενάκη, Ελευθεριάδου, Ελ. Πλευρίτου, Β. Πλευρίτου, Σταματοπούλου, Χυδηριώτη, Δουρέκα, όμως οι «ρεζέρβες» μπήκαν με όρεξη και ήταν εξαιρετικές σε άμυνα και επίθεση.
Οι «ερυθρόλευκες» δεν απειλήθηκαν ποτέ από τις φιλοξενούμενες, έχοντας ένα ήρεμο μεσημέρι.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.