Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Επέλαση με γκολάρα Ντε Μπρόινε για τη Σίτι (vid)

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Επέλαση με γκολάρα Ντε Μπρόινε για τη Σίτι (vid)

Με το καταπληκτικό γκολ του Κέβιν Ντε Μπρόινε από απευθείας εκτέλεση φάουλ, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να φύγει νικήτρια με 1-0 από την έδρα της Λέστερ.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν εκείνος που κατάφερε τελικά να λύσει τον γόρδιο δεσμό για τη Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Λέστερ και οι «πολίτες», έφυγαν με τρεις πολύτιμους βαθμούς από το King Power Stadium, σκαρφαλώνοντας έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, με ένα παιχνίδια περισσότερο από την Άρσεναλ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν την πρωτοβουία των κινήσεων και την κατοχή στα πόδια τους για το πρώτο ημίχρονο, ενώ απείλησαν με τους Ρόντρι και Ντε Μπρόινε, με τον Γουόρντ ωστόσο να έχει απάντηση όπου χρειάστηκε και να κρατάει το 0-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο 49ο λεπτό η Σίτι κέρδισε ένα φάουλ λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο Βέλγος «μαέστρος» έστειλε την μπάλα συστημένη, πρώτα στο αριστερό δοκάρι του Γουόρντ και έπειτα στο βάθος της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει γκολκίπερ των αλεπούδων.

Η Λέστερ προσπάθησε να απαντήσει στην αμέσως επόμενη φάση, με τον Τίλεμανς να έχει δοκάρι με ωραίο σουτ, του οποίου την πορεία άλλαξε λίγο με τα ακροδάχτυλα ο Έντερσον, για να την στείλει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του. Στις καθυστερήσεις του αγώνα παραλίγο να σημειωθεί ένα επικό αυτογκόλ όταν ο Στόουνς έπιασε τη κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στο πρόσωπο του Ντίας και έφυγε για λίγο κόρνερ.

Λέστερ: Γουόρντ, Αμάρτι, Σουγιούνσου, Φάες, Καστάν, Ντιούσμπουρι – Χολ, Τίλεμανς, Τζάστιν, Μάντισον, Μπαρνς, Βάρντι.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Στόουνς, Ακάντζι, Λαπόρτ, Κανσέλό, Ροντρίγκο, Ντε Μπρόινε, Γκιντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Γκρίλις, Άλβαρες.

Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

Ποια προϊόντα καθημερινής χρήσης συνδέονται με πολλαπλή σκλήρυνση και αυτισμό

Χημικά σε προϊόντα και αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά - από απολυμαντικά και προϊόντα προσωπικής υγιεινής ως έπιπλα και ηλεκτρονικές συσκευές - πλήττουν τα ολιγοδενδροκύτταρα του εγκεφάλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024