Δύσκολη αποστολή απέναντι στον πολύ καλό Βόλο έχει απόψε (19:30) ο Παναθηναϊκός.
Το Τριφύλλι φιλοξενείται στο Πανθεσσαλικό από το Βόλο, σε ένα από τα πιο δύσκολα ματς της σεζόν, έτσι όπως έχει εξελιχθεί αυτή.
Οι Πράσινοι θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, καθώς το «παρών» στο Βόλο για το πολύ σημαντικό παιχνίδι αναμένεται να δώσουν περισσότεροι από 10.000 οπαδοί τους.
Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με τελευταίο αυτό του Αϊτόρ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού, καλείται να φύγει με το διπλό από το Πανθεσσαλικό, ώστε να φθάσει στο τρομερό 10×10.
Για το σέρβο τεχνικό τα νέα χθες ήταν ευχάριστα, καθώς ο Δημήτρης Κουρμπέλης επανήλθε μετά την απουσία δύο αγωνιστικών απέναντι σε Λαμία και Άρη.
Αντιθέτως, ο Αχιλλέας Πούγγουρας, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στη μέση, έμεινε εκτός.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.