Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο: Η Euroleague παραδέχτηκε πως το Ρεάλ – Βίρτους είχε λάθος σκορ

Απίστευτο: Η Euroleague παραδέχτηκε πως το Ρεάλ – Βίρτους είχε λάθος σκορ

Η Euroleague με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε πως η αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Βίρτους Μπολόνια ολοκληρώθηκε με λάθος σκορ.

Ένα πολύ ιδιαίτερο περιστατικό συνέβη στη χθεσινή αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι τη Βίρτους Μπολόνια, για την 5η αγωνιστική της Euroleague, όπου οι Ιταλοί πήραν τη νίκη με σκορ 92-95. Ή μάλλον έτσι νόμιζαν.

Κι αυτό γιατί σήμερα, η διοργάνωση με επίσημη ανακοίνωσή της, παραδέχτηκε πως κατά τη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου, προστέθηκε χωρίς λόγος ένας πόντος στη «βασίλισσα». Συγκεκριμένα, με 6.59′ να απομένουν για το φινάλε και με το σκορ στο 66-80, ο Μούσα έχασε την κατοχή και αντί για το λάθος, η στατιστική υπηρεσία του χρέωσε μια βολή και το σκορ έγινε 67-80, με το λάθος να μην διορθώνεται ποτέ μέχρι τη λήξη του ματς.

Αυτό φυσικά είναι αρκετά πιο σοβαρό από ένα απλό στατιστικό λάθος, καθώς θα μπορούσε να έχει επηρεάσει την εξέλιξη της αναμέτρησης σε μεγάλο βαθμό.

Η ανακοίνωση της Euroleague:

«Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ με τη Βίρτους Μπολόνια για την 5η αγωνιστική της Euroleague και ενώ απέμεναν 6:59 για τη λήξη της τέταρτης περιόδου, ο Τζάναν Μούσα της Ρεάλ έκανε λάθος και η κατοχή πήγε στη Βίρτους.

Οι άνθρωποι της γραμματείας λανθασμένα πρόσθεσαν μία εύστοχη βολή στον Ντζάναν Μούσα, αντί για λάθος στο οποίο υπέπεσε. Η κατάσταση δεν διορθώθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε λάθος σκορ 92-95. Το σωστό σκορ του αγώνα είναι 91-95 και όλα τα ομαδικά, αλλά και ατομικά στατιστικά έχουν ήδη διορθωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague».

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024