Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Κριάρι επιτέθηκε σε 8χρονο παιδί - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Κρήτη: Κριάρι επιτέθηκε σε 8χρονο παιδί – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Δυνατά χτυπήματα από κριάρι δέχτηκε 8χρονο αγόρι σε χωριό του Αγίου Νικολάου Κρήτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί χθες Πέμπτη σε χωριό του Αγίου Νικολάου, στην Κρήτη, όταν 8χρονο παιδί δέχτηκε σοβαρά χτυπήματα από κριάρι στο κεφάλι και το σώμα του (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από βίντεο, κάτω, του Flashnews.gr).

Σοβαρότατα τραύματα

Το ζώο «στρίμωξε» σε μία γωνία το 8χρονο και το χτυπούσε ανελέητα, προκαλώντας του σοβαρότατα τραύματα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το neakriti.gr. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι του έσπασε τον αυχένα.

Δείτε ακόμα – Κριάρι παίρνει φόρα και χτυπά κτηνοτρόφο εν ώρα συνέντευξης

Το παιδάκι έχασε τις αισθήσεις του ενώ άτομα που αντιλήφθηκαν τη σοβαρότητα της κατάστασής του κάλεσαν το ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου έσπευσε αμέσως στο σημείο και πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στο 8χρονο.

Αμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, αλλά λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να διακομιστεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται.

Ισχυρά χτυπήματα

Στο βίντεο αρχείου που ακολουθεί από το χωριό Ασκύφου, στα Σφακιά της Κρήτης, διαπιστώνεται πόσο ισχυρά μπορεί να είναι τα χτυπήματα ενός κριαριού.

Την είχε σκοτώσει

Σοκ είχε προκαλέσει, άλλωστε, στη Μεσσηνία, τον Ιανουάριο, η είδηση ότι κριάρι σκότωσε 64χρονη που είχε πάει για να ταΐσει τις κότες της όπως έκανε καθημερινά.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε χωρίς να το αντιληφθεί απέναντι στο ζώο που της επιτέθηκε με μανία.

Ο θάνατός της, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, ήταν μαρτυρικός και ανάλογος μ’ εκείνον γυναίκας στη Γερμανία το 2014 όταν κριάρι της έδωσε τη χαριστική βολή ενώ είχε πέσει στον δρόμο.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024