Σε κάγκελα περίφραξης, στο Νέο Πετρίτσι Σερρώνεγκλωβίστηκε ένα 10χρονο αγοράκι, το απόγευμα της Τρίτης.
Κάτω από άγνωστες συνθήκες εγκλωβίστηκε στα κάγκελα το πόδι του παιδιού και χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό του.
Στο σημείο επιχείρησαν δύο πυροσβέστες, οι οποίοι έκοψαν τα κάγκελα. Στη συνέχεια, ο 10χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών λήψεων στις 06:30 το πρωί της Παρασκευής για τις Πανελλαδικές διαπιστώθηκε αδυναμία παραλαβής θεμάτων από το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης του Ε.Κ. Αλοννήσου
Σε μαθήματα προσανατολισμού εξετάζονται σήμερα στις Πανελλαδικές οι υποψήφιοι των ΓΕΛ - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζουν τις εκτιμήσεις για τη δυσκολία των θεμάτων