Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μιχάλης Σαράντης: Μιλά για την κόρη του και «λιώνει» - «Μου δίνει τεράστια χαρά»

Μιχάλης Σαράντης: Μιλά για την κόρη του και «λιώνει» – «Μου δίνει τεράστια χαρά»

Ο ηθοποιός έχει βρει το νόημα της ζωής

Μπαμπάς για πρώτη φορά πριν από ένα μήνα ο Μιχάλης Σαράντης. Η αγαπημένη του, Μαίρη Μηνά, έφερε στον κόσμο την κόρη τους και το ζευγάρι από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Τα νούμερα» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και παραδέχτηκε πως η ενέργειά του πλέον πηγάζει από την κόρη του, η οποία έχει δώσει ένα άλλο νόημα στη ζωή του.

«Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή που την ομορφαίνουν πάρα πολύ. Η κόρη μου έχει κλείσει ένα μήνα σχεδόν ζωής. Αυτό μας έχει δώσει τεράστια χαρά και κούραση αλλά και χαρά. Οπότε, υπερτερεί η χαρά και η ενέργεια υπερτερεί. Νομίζω γίνεται λίγο αυτόματα όταν έρχονται αυτά τα πράγματα στη ζωή, τα σπουδαία. Οι άνθρωποι φορτίζονται», είπε συγκεκριμένα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η τρυφερή εξομολόγηση

Πριν λίγες ημέρες ο Μιχάλης Σαράντης ήταν επίσης, καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε στις πρώτες του στιγμές ως πατέρας.

Όπως εξομολογήθηκε: «Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω πλέον είναι να γεμίζω φιλιά την κόρη και την γυναίκα μου. Πλέω σε πελάγη ευτυχίας που έχω την ιδιότητα του πατέρα. Νομίζω φαίνεται στο πρόσωπό μου».

Και πρόσθεσε: «Συνειδητοποιώ ότι όταν έρχεται στον κόσμο μια νέα ζωή κάπως επανερχόμαστε και εμείς σε μια βαθιά αθωότητα που θα ήταν καλό να την επιστρατεύουμε στην καθημερινότητά μας ούτως ή άλλως. Ανεξάρτητα από το αν έρχεται μια νέα ζωή μέσα στο σπίτι. Η μεγαλύτερα διαφορά στην καθημερινότητά μου μετά τη γέννηση της κόρης μου είναι ότι 3 με έξι το πρωί δεν κοιμάμαι».

Sports in

Μίχαλ Ζεβλάκοφ στο in: «Ξεκινά μια νέα μεγάλη εποχή για τον Ολυμπιακό – Χάρηκα πολύ με την πορεία της ομάδας»

Ο παλαίμαχος αμυντικός του Ολυμπιακού, Μίχαλ Ζεβλάκοφ μίλησε στο in για τον τελικό του Confernece League κι έστειλε μήνυμα στους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024