Μιχάλης Σαράντης: Μιλά για την κόρη του και «λιώνει» – «Μου δίνει τεράστια χαρά»
Ο ηθοποιός έχει βρει το νόημα της ζωής
Μπαμπάς για πρώτη φορά πριν από ένα μήνα ο Μιχάλης Σαράντης. Η αγαπημένη του, Μαίρη Μηνά, έφερε στον κόσμο την κόρη τους και το ζευγάρι από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Ο ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Τα νούμερα» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και παραδέχτηκε πως η ενέργειά του πλέον πηγάζει από την κόρη του, η οποία έχει δώσει ένα άλλο νόημα στη ζωή του.
- Διαβάστε επίσης: Ο Μιχάλης Σαράντης ερμηνεύει 9 ρόλους από την παράσταση του «Αιάντα» του Σοφοκλή στο Θέατρο Αλκυονίς
«Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή που την ομορφαίνουν πάρα πολύ. Η κόρη μου έχει κλείσει ένα μήνα σχεδόν ζωής. Αυτό μας έχει δώσει τεράστια χαρά και κούραση αλλά και χαρά. Οπότε, υπερτερεί η χαρά και η ενέργεια υπερτερεί. Νομίζω γίνεται λίγο αυτόματα όταν έρχονται αυτά τα πράγματα στη ζωή, τα σπουδαία. Οι άνθρωποι φορτίζονται», είπε συγκεκριμένα.
Δείτε το σχετικό βίντεο
Η τρυφερή εξομολόγηση
Πριν λίγες ημέρες ο Μιχάλης Σαράντης ήταν επίσης, καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε στις πρώτες του στιγμές ως πατέρας.
Όπως εξομολογήθηκε: «Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω πλέον είναι να γεμίζω φιλιά την κόρη και την γυναίκα μου. Πλέω σε πελάγη ευτυχίας που έχω την ιδιότητα του πατέρα. Νομίζω φαίνεται στο πρόσωπό μου».
Και πρόσθεσε: «Συνειδητοποιώ ότι όταν έρχεται στον κόσμο μια νέα ζωή κάπως επανερχόμαστε και εμείς σε μια βαθιά αθωότητα που θα ήταν καλό να την επιστρατεύουμε στην καθημερινότητά μας ούτως ή άλλως. Ανεξάρτητα από το αν έρχεται μια νέα ζωή μέσα στο σπίτι. Η μεγαλύτερα διαφορά στην καθημερινότητά μου μετά τη γέννηση της κόρης μου είναι ότι 3 με έξι το πρωί δεν κοιμάμαι».
- Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Επενδύοντας στη νέα εικόνα της πρωτεύουσας και στο μέλλον της αστικής διαμονής
- Πυροπροστασία περιοχών με βιομηχανικούς χώρους: Απουσία ολοκληρωμένου σχεδίου και ελάχιστος έλεγχος
- «Θα είναι η πιο αιματηρή ταινία μου» – Στο επόμενο έργο του Ντάριο Αρτζέντο πρωταγωνιστεί η Ιζαμπέλ Ιπέρ
- Σπουδές για τον κόσμο που έρχεται: Computer Science και Data Science στο UNIC Athens
- Βραζιλία: Ανησυχεί για πιθανή στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ
- Νέα ομάδα, νέα πόλη, νέος Γιάννης και νέο νούμερο: Ποιον αριθμό επέλεξε ο Αντετοκούνμπο στους Χιτ (pic)
- Η Ουκρανία εκτόξευσε πάνω από 400 drones προς τη Μόσχα πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ
- Γελασμένη η κυβέρνηση εάν πιστεύει ότι έχει τελειώσει η υπόθεση των υποκλοπών – ιδίως όταν πρώην πρωθυπουργός προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442