New York Post: Υπάλληλός της «χάκαρε» τα social media και έκανε τα tweet για τη δολοφονία Μπάιντεν
Υπάλληλος της New York Post χάκαρε την εφημερίδα και ανάρτησε μηνύματα και άρθρα που ζητούσαν να δολοφονηθεί ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.
Η αμερικανική ταμπλόιντ εφημερίδα New York Post υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα κυβερνοπειρατείας από έναν υπάλληλό της, ο οποίος ανέβασε άρθρα και μηνύματα στο Twitter που προέτρεπαν να δολοφονηθούν ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και άλλοι πολιτικοί.
«Η New York Post έπεσε θύμα πειρατείας» ανέφερε η ίδια η εφημερίδα αφού, προφανώς, ανέκτησε τον έλεγχο του λογαριασμού της στο Twitter.
«Η έρευνα της New York Post δείχνει ότι οι μη εγκεκριμένες ενέργειες διαπράχθησαν από έναν υπάλληλο και λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα» πρόσθεσε η συντηρητική εφημερίδα σε μια ανακοίνωση που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Το πρωί αναρτήθηκαν στον λογαριασμό της NYP στο Twitter μηνύματα που προέτρεπαν τον κόσμο να δολοφονήσει τον Μπάιντεν ή τη Δημοκρατική βουλευτίνα της Νέας Υόρκης Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτές. Οι αναρτήσεις είχαν το συνηθισμένο στυλ των μηνυμάτων που ανεβάζει η εφημερίδα, η οποία ανήκει στη News Corp, την «αυτοκρατορία» των μέσων ενημέρωσης του δισεκατομμυριούχου Ρούπερτ Μέρντοκ.
Μια ανάρτηση ρατσιστικού περιεχομένου σε βάρος του Αφροαμερικανού δημάρχου της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς περιείχε έναν υπερσύνδεσμο που οδηγούσε σε ένα άρθρο με τον ίδιο τίτλο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του BuzzfeedNewsm, Ντέβιντ Μακ.
«Ο υπάλληλος απολύθηκε» διαβεβαίωσε η NYP, διευκρινίζοντας ότι αποσύρθηκε αμέσως το «καταδικαστέο» περιεχόμενο από τον ιστότοπό της και από τους λογαριασμούς της στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Καίτη Γαρμπή: Η πρώτη εμφάνιση στη σκηνή μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας της
- Φοιτητική στέγη: Τα ακριβότερα ενοίκια γύρω από τα πανεπιστήμια
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Ενισχύθηκε η δύναμη της Πυροσβεστικής και συνδράμει ελικόπτερο – Ήχησε 112
- Ταμείο Ανάκαμψης: Μνημείο κυβερνητικής αναποτελεσματικότητας
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τους μικρομεσαίους, στοχεύει στους συνταξιούχους- Η «κοινωνική συμμαχία» του Ανδρουλάκη και η φυγή προς τα μπρος
- Σισμανόγλειο: «Νοσηλεύτρια σε πανικό φώναζε ‘φωτιά’ – Είχε πάρα πολύ καπνό, δεν μπορούσες να δεις τίποτα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442