Τσάβι: «Δεν παίξαμε, δεν κάναμε τίποτα»
Ο Τσάβι στις δηλώσεις του ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την εμφάνιση της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπάγερν.
«Ευχαριστώ τους φιλάθλους για την αμέριστη υποστήριξή τους. Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Είναι κρίμα που δεν μπορούσαμε να τους ευχαριστήσουμε στο γήπεδο.
Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα», επεσήμανε ο Τσάβι, μετά την εντός έδρας ήττα που γνώρισε η Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου με 3-0, ένα αποτέλεσμα, που σήμανε τον αποκλεισμό της ισπανικής ομάδας από την συνέχεια του Champions League.
Διαβάστε επίσης: Γιουβέντους: Στρέφεται ξανά στον Φιρμίνο
Και συνέχισε ο προπονητής των Καταλανών: «’Hταν μια πραγματική απογοήτευση. Δεν αγωνιστήκαμε, δεν κάναμε τίποτε. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός, πολύ καλύτερος από εμάς. Τώρα, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Η σεζόν, δεν τελειώνει τον Οκτώβριο.
Είναι ένα σκληρό πλήγμα, αλλά υπάρχουν ακόμη τίτλοι που πρέπει να κατακτήσουμε. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μιλούν για καταστροφή, αλλά θα αναλύσουμε την κατάσταση και θα συνεχίσουμε».
- Νίκολιτς: «Το ματς ήταν ισορροπημένο, δίκαιο το αποτέλεσμα»
- Λουτσέσκου: «Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου»
- EKA: Πρωτιά για τη ΔΑΣ – Δεύτερη η ΠΑΣΚΕ του Παναγόπουλου
- Ιταλία: Έκκληση στον Πάπα απευθύνει η μητέρα του παιδιού στο οποίο μεταμοσχεύθηκε κατεστραμμένη καρδιά
- Ετοιμάζει η Ελλάδα αποστολή δυνάμεων στη Γάζα στο πλαίσιο της Διεθνούς Δύναμης Σταθεροποίησης (ISF);
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στην Τούμπα και την «γκέλα» του Παναθηναϊκού


