Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το buy out του Βεζένκοφ, η επέκταση του Γουόκαπ και οι Σλούκας, Παπανικολάου

Το buy out του Βεζένκοφ, η επέκταση του Γουόκαπ και οι Σλούκας, Παπανικολάου

Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και το ματς με τη Μονακό, παράλληλα όμως αναμένεται να βάλει μπροστά και το πλάνο των... ανανεώσεων.

Ο Ολυμπιακός και το εντυπωσιακό ξεκίνημα που έχει κάνει στη σεζόν έχει «σκορπίσει» ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει το ΣΕΦ στο αποψινό παιχνίδι με τη Μονακό για την 5η αγωνιστική της Euroleague (19:45).

Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται με μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και ψάχνουν τη νίκη που θα τους φέρει στο 5-0 και στην κορυφή, σε ένα διάστημα που δεδομένα αποτελούν την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη.

Την ώρα όμως που οι Πειραιώτες έχουν στο μυαλό τους αποκλειστικά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και ειδικότερα το ματς με την παρέα του Μάικ Τζέιμς, στο πίσω μέρος του μυαλού των ανθρώπων των νταμπλούχων Ελλάδος υπάρχει και το πλάνο των ανανεώσεων.

Ο Ολυμπιακός «καίγεται» για τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι του 2023, αλλά και για τις περιπτώσεις των Τόμας Γουόκαπ και Σάσα Βεζένκοφ που έχουν ιδιαιτερότητες. Οι Πειραιώτες λοιπόν μπορεί να μην ασχολούνται με κάτι άλλο πέρα από το αγωνιστικό, όμως αναμένεται μέσα στο προσεχές διάστημα να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και με τους δυο.

Μάλιστα, στην περίπτωση του Γουόκαπ δεν αποκλείεται να έχει γίνει ήδη επαφή για επέκταση του συμβολαίου του με καλύτερους όρους μέχρι και το καλοκαίρι του 2025 (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024) και φαίνεται να θέλουν και οι δυο πλευρές. Όπως ακριβώς έγινε και με τον Φαλ.

Αυτή η πρόωρη επέκταση είναι και επιθυμία του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ όσον αφορά την περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ και με εκείνον αναμένεται να υπάρξει στο άμεσο μέλλον μια συζήτηση για επέκταση συμβολαίου με… φόντο όμως και το buy out του για το ΝΒΑ, το οποίο φέτος που ασχολήθηκαν με την περίπτωση του οι Κινγκς ήταν στις 750.000 δολάρια. Ποσό που αυτή τη στιγμή φαντάζει και είναι πολύ χαμηλό για το καλύτερο 4αρι στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός χωρίς να βιάζεται θέλει να ολοκληρώσει αυτές τις δυο συμφωνίες σύντομα και εν συνεχεία να ασχοληθεί με τα συμβόλαια που «καίνε» και δεν είναι άλλα από αυτά των Κώστα Σλούκα και Κώστα Παπανικολάου. Και τα δυο αυτά συμβόλαια έχουν ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Κάτι που σημαίνει ότι και οι δυο μένουν ελεύθεροι σε λίγους μήνες.

Η επιθυμία τόσο του αρχηγού των Πειραιωτών, αλλά και του υπαρχηγού πλέον είναι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό, όπως φυσικά και της ΚΑΕ, που η λογική λέει ότι θα καθίσει στο τραπέζι και με τους δυο πριν να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή αν και δεν απασχολούν τα συμβόλαια την ερυθρόλευκη ΚΑΕ, φαντάζει δύσκολο να μην παραμείνουν και οι δυο για τουλάχιστον δυο ακόμη σεζόν στο λιμάνι, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια συζήτηση ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές. Κάτι όμως που λογικά θα γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα και με τους δυο, ενώ κάτι ανάλογο είναι πιθανό να γίνει και με τον Σακίλ ΜακΚίσικ που κι εκείνου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024