Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παλαιό Φάληρο: Αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει τον φερόμενο ως βιαστή να τρέχει μετά την πρώτη επίθεση

Παλαιό Φάληρο: Αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει τον φερόμενο ως βιαστή να τρέχει μετά την πρώτη επίθεση

Βίντεο δείχνει τον άνδρα μετά την επίθεση στο Παλαιό Φάληρο

Αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 34χρονης στο Παλαιό Φάληρο. Όπως έγινε γνωστό ο συγκεκριμένος άνδρας επιτέθηκε πριν και σε άλλη γυναίκα στο ίδιο σημείο.

Η γυναίκα είχε σταματήσει σε φανάρι στη λεωφόρο Αμφιθέας. Ο φερόμενος ως βιαστής μπήκε στο αυτοκίνητό της και προσπάθησε να την οδηγήσει σε απομακρυσμένο σημείο. Ωστόσο η γυναίκα κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητο σε πεζοδρόμιο, μπροστά από κατάστημα που διανυκτερεύει. Όταν σταμάτησε το όχημα, βγήκε και άρχισε να ζητά βοήθεια. Αμέσως ο άνδρας κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει στη λεωφόρο Αμφιθέας.

Καταγράφηκε όμως από τις κάμερες ασφαλείας. Βίντεο με τον φερόμενο ως δράστη να τρέχει στην Αμφιθέας δημοσίευσε ο Alpha. Μία ώρα αργότερα ο άνδρας βρήκε την 34χρονη και τη βίασε.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

Στο Παλιό Φάληρο ο φόβος από τις δύο καταγγελίες, έχει κάνει όπως λένε στο Live News γυναίκες από την περιοχή, να φοβούνται να κυκλοφορήσουν μόνες τους.

Η 34χρονη παραμένει σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να αξιοποιήσουν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, για να συλλάβουν αυτό το εξαιρετικά επικίνδυνο άτομο.

Η 34χρονη μίλησε το πρωί για πρώτη φορά και έφερε στο μυαλό της, όλα όσα έγιναν, στις 04:00 τη νύχτα της περασμένης Κυριακής. Τότε που ο δράστης την ακινητοποίησε με μαχαίρι στη στάση που περίμενε το λεωφορείο και την οδήγησε σε κοντινό παρκάκι στο Παλαιό Φάληρο, όπου τη βίασε.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024