Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγρίνιο: Πού «κρύβεται» ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο

Αγρίνιο: Πού «κρύβεται» ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο

Ο 28χρονος την Τρίτη θ’ απολογηθεί στον Στρατιωτικό Εισαγγελέα Ιωαννίνων κι αμέσως μετά θα κριθεί αν προφυλακισθεί ή όχι.

Στη Λευκάδα ζει, από τον περασμένο Μάρτιο, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κραβαρίτης που κατηγορείται ότι πέρυσι την άνοιξη κι ενώ υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία, ασέλγησε κατ’ εξακολούθηση σε βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Οι κινήσεις του τελούν υπό απόλυτα διακριτική αστυνομική «επιτήρηση». Ο ίδιος έκρινε ότι έπρεπε να απομακρυνθεί, μόλις ασκήθηκε δίωξη εναντίον του κι ενώ είχε προηγηθεί η καταγγελία της οικογένειας του μικρού στην εισαγγελία Αγρινίου.

Σύμφωνα με το pelop.gr, την Τρίτη ο Κραβαρίτης θ’ απολογηθεί στον στρατιωτικό εισαγγελέα Ιωαννίνων κι αμέσως μετά θα κριθεί αν προφυλακισθεί ή όχι.

Ως γνωστόν, με διάταξη της Εισαγγελίας του Στρατοδικείου δόθηκαν πριν 2 εβδομάδες το ονοματεπώνυμο και φωτογραφίες του κατηγορουμένου στην δημοσιότητα, ωστόσο δεν είχε ακόμα απολογηθεί και γι’ αυτό δεν είχε τεθεί ζήτημα προφυλάκισης.

Στη Λευκάδα, ο Δημήτρης Κραβαρίτης έχει έναν μικρό περίγυρο και σε φίλο του από τον χώρο του ποδοσφαίρου ανέφερε ότι «διώκεται για λόγους εκδίκησης από την οικογένεια του 4χρονου», χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες. Αρκέστηκε σε υπαινικτικό συσχετισμό της κοινής επαγγελματικής ιδιότητας του πατέρα του και του πατέρα του αγοριού, καθότι γιατροί και οι δύο.

Ειδκότερα, κατηγορείται ότι από τον Μάρτιο έως και τον Μάιο του 2021, όταν έπαιρνε άδεια από την στρατιωτική του μονάδα, επισκεπτόταν το σπίτι της οικογένειας του μικρού αγοριού και ασελγούσε πάνω του, έχοντας την κάλυψη της μητέρας του που εργαζόταν ως «μπέιμπι σίτερ».

Ποινική δίωξη έχει ασκηθεί και σε βάρος της, αλλά βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης.

Το χρονικό της φρίκης

Τον Ιανουάριο του 2021, ο Κραβαρίτης μεταγράφηκε στην Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου. Από το Μάρτιο ως τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς υπηρετούσε τη θητεία του σε κοντινή περιοχή.

Στο διάστημα που ήταν φαντάρος φέρεται ότι κακοποιούσε το άτυχο παιδί, με την ανοχή της 52χρονης μητέρας του που παρείχε υπηρεσίες νταντάς στους γονείς του 4χρονου, με τους οποίους είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

Το καλοκαίρι του 2021, οι γονείς θορυβήθηκαν από τις ζωγραφιές του ανήλικου γιου τους, που απεικόνιζαν ένα τερατόμορφο ον να αγκαλιάζει ένα παιδάκι και μια γυναίκα να στέκεται σε απόσταση.

Όταν το αγοράκι άρχισε να αντιδρά βλέποντας στην τηλεόραση ανθρώπους να αγκαλιάζονται, αμέσως υποψιάστηκαν τι συνέβαινε και υπέβαλαν μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου, που έδωσε εντολή στην Ασφάλεια Αγρινίου για έρευνα. Το 4χρονο αγόρι εξετάστηκε από δυο πραγματογνώμονες, έναν παιδοψυχολόγο που όρισε η Εισαγγελία και έναν που διορίστηκε από την οικογένεια.

Και οι δυο αποφάνθηκαν ότι υπήρχαν στοιχεία της σεξουαλικής κακοποίησης στο παιδί, το οποίο μετά από τόσους μήνες παρακολουθείται ακόμη από ειδικό για να ξεπεράσει το βαρύ ψυχολογικό τραύμα που υπέστη. Μαζί του, άλλωστε, διηγήθηκε σε έμπειρο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στα χέρια του γιου της νταντάς του.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024