Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη: Σάββατο και Κυριακή στις 08:50 στο MEGA

«Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη: Σάββατο και Κυριακή στις 08:50 στο MEGA

Μην το χάσετε!

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για να βελτιώσουμε ουσιαστικά την ψυχική και σωματική μας υγεία.

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, η εκπομπή εξετάζει τη σχέση της αντιγήρανσης με τη διατροφή. Σύμφωνα με τους δερματολόγους, η διατροφή αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος, ωστόσο θα πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε ηλικίας.

Στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» η πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης, Μαρία Καρδάση, αναφέρεται στον ρόλο της ζάχαρης στην υγεία του δέρματος αλλά και στην ανάγκη να καταναλώνουμε περισσότερη πρωτεΐνη όσο περνούν τα χρόνια.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η Κατερίνα Γιατζόγλου, η οποία μιλάει για την «αυστηρή» διατροφή της, ήδη από την παιδική της ηλικία, την αγάπη της για τη γυμναστική αλλά και όλα όσα κάνει για την περιποίηση της επιδερμίδας της.

Επίσης, στην εκπομπή μαθαίνουμε για τον ανταγωνισμό στις συντροφικές σχέσεις και βλέπουμε τα τρία βήματα που γίνονται στο φυσικοθεραπευτήριο προκειμένου να μας ανακουφίσουν από τους πόνους στον αυχένα.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας», οι επιστήμονες μιλούν για τον ρόλο της κληρονομικότητας, του άγχους, της διατροφής αλλά και των ορμονών στη διαμόρφωση του σωματότυπου.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Καίτη Φίνου, η οποία εξηγεί πώς είδε το σώμα της να αλλάζει στην ηλικία των 40 ετών και μιλάει για όλα τα γεγονότα που συνέβαλαν στην αύξηση του σωματικού της βάρους.

Ακόμα, στην εκπομπή αναλύεται το θέμα της αποχής από το σεξ και δίνονται χρήσιμες συμβουλές για το σωστό διάβασμα του παιδιού.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024