Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στη Γαλλία κόντρα στη Μπουρζ για τη Euroleague

Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στη Γαλλία κόντρα στη Μπουρζ για τη Euroleague

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού ρίχνεται στη μάχη της Euroleague αντιμετωπίζοντας τη γαλλική Μπουρζ.

Στη «μάχη» της Euroleague ρίχνεται την Τετάρτη (26/10) η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχες Ελλάδας, που βρίσκονται στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αντιμετωπίζουν στις 21:00 την Μπουρζ στη Γαλλία, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Σε μία δύσκολη έδρα, κόντρα στην κάτοχο του περσινού EuroCup, τα κορίτσια του Μάρτιν Ζίμπαρτς θα «παλέψουν» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με στόχο ένα νικηφόρο ξεκίνημα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι, στη φάση των «8» του EuroCup, οι «ερυθρόλευκες» αντιμετώπισαν την Μπουρζ, κόντρα στην οποία ολοκλήρωσαν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Ο Λετονός τεχνικός στις δηλώσεις του τόνισε πως πρόκειται για έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ενώ επισήμανε ότι οι παίκτριές του θα κάνουν τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια. Επίσης μίλησε και η Άινα Αγιούσο, η οποία ανέφερε πως υπάρχει ενθουσιασμός για το ματς.

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Παίζουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, μια ομάδα που έχει κατακτήσει ήδη δύο τίτλους τη φετινή σεζόν. Έχουμε εμπειρία από τα περσινά μας παιχνίδια στο EuroCup. Έχουμε στόχο να πιάσουμε την απόδοση που θέλουμε και να κάνουμε τα πράγματα που πρέπει, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια».

Άινα Αγιούσο: «Μετά την πρόκριση, πετύχαμε τον πρώτο στόχο της σεζόν. Τώρα, ξεκινάμε τα ματς στην Euroleague, ξέρουμε ότι θα παίξουμε κόντρα στις καλύτερες παίκτριες στην Ευρώπη. Η Μπουρζ έχει εξαιρετικές παίκτριες σε κάθε θέση, πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε έτοιμες, είμαστε ενθουσιασμένες να παίξουμε, αξίζουμε να είμαστε εδώ, έχουμε καλή ομάδα».

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024