Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεβίλλη – Κοπεγχάγη 3-0: «Σφράγισαν» την τρίτη θέση οι Ανδαλουσιάνοι

Σεβίλλη – Κοπεγχάγη 3-0: «Σφράγισαν» την τρίτη θέση οι Ανδαλουσιάνοι

Πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα της στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης, η Σεβίλλη ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Κοπεγχάγης με 3-0, ανεβαίνοντας έτσι μόνη στην τρίτη θέση του τρίτου ομίλου, διατηρώντας παράλληλα «ζωντανές» τις ελπίδες της για πρόκριση στους «16» του Champions Leauge.

Η Σεβίλλη δεν είχε καταφέρει να πανηγυρίσει την νίκη σε ένα από τα πρώτα επτά φετινά παιχνίδια της στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» έχοντας απολογισμό 3 ισοπαλίες και 4 ήττες, όμως στο όγδοο κατά σειρά παιχνίδι της τα κατάφερε και με το… παραπάνω.

Οι Ανδαλουσιάνοι επικράτησαν με 3-0 της Κοπεγχάγης για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, «σφραγίζοντας» έτσι την τρίτη θέση του τρίτου ομίλου και το ευρωπαϊκό της μέλλον, μέσω του Europa Leauge.

Η Κοπεγχάγη μπορεί να είχε τα δοκάρια, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την ουσία καταφέρνοντας να ανοίξουν το σκορ με «δράστη» τον Εν Νεσιρί ο οποίος με όμορφη γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 61′.

Στο 82’ ο Κορνέλιους πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Ντάικς τη δεύτερη από κοντά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά στο 88’ ο Ίσκο με φοβερό φαλτσαριστό σουτ από αριστερά έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μοντιέλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024