Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εσείς τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε;

Εσείς τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε;

Χρόνο με το χρόνο, μαζί με εμάς μεγαλώνουν και τα όνειρά μας

Καμιά φορά αρκούν μερικά δευτερόλεπτα τηλεοπτικού χρόνου για να αλλάξουμε προοπτική. Αυτό αισθανθήκαμε παρακολουθώντας την ταινία μικρού μήκους της NN Hellas, με πρωταγωνιστές καθημερινούς ανθρώπους που συνεχίζουν να διεκδικούν τα όνειρά τους σε κάθε ηλικία.

Πότε σταματήσαμε, αλήθεια, να ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε; Ζούμε ακριβώς στην εποχή που κάθε χρόνος που περνά μπορεί να μεταφράζεται σε νέα σχέδια και ελπίδες. Που μπορούμε να συνεχίσουμε να σπουδάζουμε, να δοκιμαζόμαστε σε νέα επαγγέλματα και κλάδους, να εκφραζόμαστε με περισσότερο θάρρος, να εξελισσόμαστε, ανεξάρτητα από την ηλικία μας.

.

Ο χρόνος είναι φίλος μας

Τι είναι αυτό που δίνει σε έναν άνθρωπο μεγαλύτερης ηλικίας τη δύναμη να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά, τη χειμερινή κολύμβηση; Πώς παίρνει την απόφαση ένα νεαρό ζευγάρι να εγκαταλείψει την πόλη για χάρη του χωριού, να ανοίξει τη δική του φάρμα και να ονειρευτεί μια μεγάλη οικογένεια;

Πρόκειται μόνο για κάποιες από τις πραγματικές ιστορίες που βρήκαν χώρο στην καμπάνια της NN Hellas, δίνοντάς μας την έμπνευση που χρειαζόμαστε για να αισθανθούμε πως κι εμείς μπορούμε να κάνουμε το χρόνο, φίλο μας, και να ερχόμαστε έτσι ολοένα και πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων μας.

.

Όλοι τους έχουν ένα κοινό σημείο: τη στήριξη, υλική και ψυχική, που τους επέτρεψε να συνεχίσουν να διεκδικούν. Έτσι μια νέα κοπέλα κατάφερε να γίνει η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο down που έπαιξε στο Εθνικό Θέατρο – και υποσχέθηκε στον εαυτό της ότι όταν μεγαλώσει θα συνεχίσει να μαγεύει το κοινό με την υποκριτική της. Έτσι ένας άνθρωπος γύρω στα 50 του χρόνια κρατά ζωντανή την παθιασμένη σχέση του με τον χορό, μέσα από τον οποίο εκφράζει τον πραγματικό εαυτό του.

.

Μαζί μας μεγαλώνει και η στήριξη

Ακριβώς αυτού του είδους τη στήριξη επιδιώκει να προσφέρει η NN Hellas, σε όλους όσοι ακολουθούν τα όνειρά τους, δίνοντας έμφαση στην υγεία, την πρόληψη και την ασφάλειά τους. Άλλωστε, μαζί τους – μαζί μας – μεγαλώνει και η ίδια, δίνοντας πάντα την ίδια υπόσχεση ότι θα βρίσκεται εκεί για εμάς. Γιατί η ζωή είναι πάντα μπροστά.

Στα περισσότερα από 40 χρόνια που δραστηριοποιείται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, δεν έχει σταματήσει να αναπτύσσεται, να θέτει τον πήχη όλο και ψηλότερα και βρίσκει τρόπους να σταθεί στο πλευρό μας. Επιπλέον, με τη συνένωσή της με την NN Hellas II (πρώην MetLife), γίνεται πια η μεγαλύτερη εταιρεία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα μας για να φροντίζουμε ό,τι έχει σημασία για εμάς.

.

Το μόνο που μένει, είναι ο καθένας μας να βρει το κίνητρό του. Από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι το ανακαλύψαμε: σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε ακριβώς την ίδια ζωντάνια και σπιρτάδα που έχει ο νεαρός πρωταγωνιστής στο τέλος του βίντεο, όταν δηλώνει «μεγάλος» με όλη του την παιδική αθωότητα.

Βρείτε τη στήριξη που χρειάζεστε ώστε τα όνειρά σας να συνεχίσουν να μεγαλώνουν.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024