Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Μελαχρινή και αγκαλιά με τον Κώστα Βουτσά σε νυχτερινή έξοδο το 1987 - Σπάνια φωτογραφία

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Μελαχρινή και αγκαλιά με τον Κώστα Βουτσά σε νυχτερινή έξοδο το 1987 – Σπάνια φωτογραφία

Δείτε την εικόνα...

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη υπήρξε μια από τις πιο αγαπητές γυναίκες και ηθοποιούς στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο της χώρας μας.

Με τεράστιες επιτυχίες στο σανίδι αλλά και στον κινηματογράφο, αφού το όνομά της παραμένει γνωστό μέχρι και σήμερα, ενώ όλοι -ανεξαρτήτως ηλικίας- έχουν δει κάποιες από τις ταινίες της. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον Κώστα Βουτσά.

Οι δύο ηθοποιοί εκτός από την κοινή τους αγάπη για την ηθοποιία είχαν και την μεταξύ τους αγάπη να τους δένει αφού ήταν δύο αρκετά αγαπημένοι φίλοι.

Μέσα από το επίσημο προφίλ της Ελενας Μακρή Λυμπέρη, η οποία κρατά ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό από σπάνια στιγμιότυπα μεγάλων ηθοποιών και διασημοτήτων, δημοσιεύθηκε μια κοινή φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Κώστα Βουτσά.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Κώστα Βουτσά

Οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται σε κάποια κοινή νυχτερινή τους έξοδο το 1987 και φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στην κάμερα.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Κώστας Βουτσάς υπήρξαν συνεργάτες και αγαπημένοι φίλοι από τα ξεκινήματα τους. Ο Κώστας Βουτσάς έλεγε πάντα ότι χάρη στην Αλίκη που διεκδικούσε μεγάλες αμοιβές ανέβηκε το κασέ όλων των ηθοποιών της εποχής: “Τότε ο βασικός μισθός ήταν 1.400 δρχ. και εγώ έπαιρνα μεροκάματο 6.000. Το οφείλουμε στην Αλίκη αυτό. Εκείνη ήταν η αιτία που ανέβηκε ο μισθός. Τα τρία »Βήτα» ήμασταν οι πιο ακριβοπληρωμένοι. Βουγιουκλάκη, Βλαχοπούλου, Βουτσάς. Να φανταστείς για μια ταινία παίρναμε 350.000 δραχμές και ένα τεσσάρι τότε στην Πατησίων είχε 300.000»» γράφει -μεταξύ άλλων- στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024