Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Τι συμβαίνει τελικά με την μητέρα της 12χρονης - Έρχονται 8 νέες συλλήψεις

Σεπόλια: Τι συμβαίνει τελικά με την μητέρα της 12χρονης – Έρχονται 8 νέες συλλήψεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι 12χρονη που έζησε την φρίκη στα χέρια των παιδοβιαστών, μέχρι στιγμής δεν έχει κατηγορήσει την μητέρα της για την υπόθεση

Καταιγιστικές  είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς αναμένονται νέες συλλήψεις παιδοβιαστών.

Την ίδια στιγμή, γρίφο συνεχίζει να αποτελεί ο ρόλος της μητέρας της 12χρονης στην υπόθεση. Η ίδια συνεχίζει να αρνείται κάθε κατηγορία περί μαστροπείας, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που την «καίνε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι 12χρονη που έζησε την φρίκη στα χέρια των παιδοβιαστών, μέχρι στιγμής δεν έχει κατηγορήσει την μητέρα της για την υπόθεση.

«Είχε κλείσει εννέα ραντεβού»

Ωστόσο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, υπάρχουν εννέα πρόσωπα που φέρονται να έχουν δώσει χρήματα στη μητέρα. ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται και ο Γιάννης Σοφιανίδης, αλλά και ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης.

«Εξώθησε την κόρη της στην πορνεία σε εννέα πελάτες. Ήταν συνδιαχειρίστρια στο Blindchat, μέσω του οποίου εξωθείτο στην πορνεία η 12χρονη» αναφέρεται στο σκεπτικό της ανακρίτριας στο οποίο στηρίχθηκε η προφυλάκιση της 37χρονης.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια στιγμή εμφανίζεται να λειτουργεί ο λογαριασμός της 12χρονης στο chat μέσω σταθερού IP που βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας, ενώ υπάρχουν 8-9 αναφορές της 12χρονης προς τους συνομιλητές στο chat να βάλουν «τα χρήματα στο λογαριασμό της μαμάς της».

Η λίστα της φρίκης

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», οι άνθρωποι που έστειλαν τουλάχιστον ένα μήνυμα είναι στην πλειοψηφία τους κάτω των 45 ετών. Ωστόσο, ανάμεσα τους υπάρχουν άτομα ηλικίας 60 ετών, ενώ οι νεότεροι είναι 20 ετών.

Η αστυνομία γνωρίζει πλέον την ηλεκτρονική ταυτότητα των υπολογιστών ή άλλων συσκευών (IP) και των 212 χρηστών της εφαρμογής. Παράλληλα, έχουν τα e-mails, και τα ψευδώνυμα (usernames) που χρησιμοποιούσαν, ενώ πέντε χρήστες είχαν καταχωρημένο και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους.

Όπως προκύπτει από τα προφίλ που είχαν στην εφαρμογή, δήλωναν μηχανικοί, σεφ, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι σε ΜΜΕ και δικηγόροι. Οι περισσότεροι, όταν αντιλήφθηκαν ότι μιλούσαν με κορίτσι 12 ετών, διέκοψαν τις συνομιλίες, αλλά η Αστυνομία έχει στη λίστα της και αυτούς που δεν διέκοψαν αλλά αντάλλαξαν αριθμό τηλεφώνου, επικοινώνησαν μέσω viber ή what’sApp και πήγαν στο ραντεβού με την ανήλικη.

Έρχονται 8 νέες συλλήψεις

Πέρα από τον ρόλο της μητέρας και στο αν υπήρξε εμπλοκή στην όλη υπόθεση,  οι αρχές ετοιμάζονται για  8 νέα  εντάλματα σύλληψης, τα οποία αφορούν άνδρες που κακοποίησαν σεξουαλικά το παιδί.

Μόλις έρθει το «πράσινο» φως με τα εντάλματα, οι άνθρωποι αυτοί αναμένεται να βρεθούν με χειροπέδες, κάτι που αναμένεται να συμβεί πιθανότατα μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μόλις ολοκληρωθούν οι ταυτοποιήσεις αυτές, αναμένεται να καταθέσει εκ νέου το μικρό κορίτσι.

Την ίδια ώρα, τα νέα στοιχεία και οι συνομιλίες του Ηλία Μίχου που αποκαλύπτονται, φέρνουν στο φως τα δύο πρόσωπά του. Κι αυτό γιατί, ο Μίχος από τη μία εμφανιζόταν σαν προστατευτικός φίλος στο παιδί υποσχόμενος βόλτες και φαγητό και την άλλη του ζητούσε να στείλει βίντεο και αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Όλα αυτά, τη στιγμή που ακόμη μια μαρτυρία, γείτονα του 53χρονου στα Σεπόλια έρχεται στο «φως» και αποκαλύπτει την συμπεριφορά του προς τη 12χρονη.

Ο γείτονας θυμάται χαρακτηριστικά, μία ημέρα που βρισκόταν στο μαγαζί του 53χρονου και ο τελευταίος έβρισε τη 12χρονη.

Όπως είπε ο γείτονας του 53χρονου, στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και Πάλι!»,  κορίτσι δούλευε στο μαγαζί ως υπάλληλος και τακτοποιούσε τα ράφια. Ο ίδιος την είχε δει αρκετές φορές και της είχε μιλήσει μια φορά στο μαγαζί, ενώ αποκάλυψε ότι ο Ηλίας Μίχος  την έβρισε και εκείνη δε αντέδρασε.

«Μια φορά μίλαγε μαζί μου και αυτός εκνευρίστηκε που δεν γινόταν η δουλειά και της είπε »σκάσε μωρή @@@ και δούλευε». Εκείνη δεν αντέδρασε και συνέχισε να φτιάχνει τα ράφια», είπε ο άνδρας χαρακτηριστικά.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024