Ημαθία: Ο 28χρονος ξέσπασε στο γκάζι επειδή είχε τσακωθεί με τη γυναίκα του
Ο οδηγός του οχήματος που αναζητείται το είχε αγοράσει πριν 15 ημέρες - Βαριά τραυματισμένη η 37χρονη μητέρα
Ασύλληπτος παραμένει ο 28χρονος, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί ως ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε μια 15χρονη το βράδυ της Παρασκευής στην Παλαιοχώρα της Ημαθίας, τραυματίζοντας βαρύτατα την 37χρονη μητέρα και την 11χρονη αδερφή της.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής, βρισκόταν σε γλέντι και είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ ενώ σύμφωνα με το MEGA, είχε τσακωθεί με την γυναίκα του πριν να μπει στο αυτοκίνητο το μοιραίο βράδυ με τις μαρτυρίες να αναφέρουν ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Κάτοικοι του χωριού ανέφεραν, ότι ο 28χρονος είχε αγοράσει το μαύρου χρώματος αυτοκίνητο πριν από 15 μέρες.
Κατά την ίδια πηγή, ο 28χρονος που καταζητείται άλλαξε τις τελευταίες ώρες τις φωτογραφίες στο προφίλ του στο Facebook προκειμένου να μην αναγνωρίζεται.
- Διαβάστε επίσης: Αδιανόητο τροχαίο στην Εθνική: Του έφυγε μπουλόνι ενώ άλλαζε λάστιχο, πήγε να το πιάσει και τον παρέσυραν
Μάχη για τη ζωή της δίνει η 37χρονη μητέρα
Εν τω μεταξύ, στο Γενικό Νοσοκομείο “Ιπποκράτειο” της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται η 11χρονη που έχασε την αδελφή της στο μοιραίο τροχαίο δυστύχημα. Η κατάσταση της υγείας της παραμένει σταθερή.
Δυστυχώς όμως κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση της μητέρας των παιδιών, καθώς είναι πολυτραυματίας και δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή.
Η μητέρα υποβλήθηκε σε δεύτερο χειρουργείο στην μέση και στο ισχύο της.
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;
- Καιρός: Καταιγίδες την Τρίτη και «βουτιά» του υδράργυρου από Τετάρτη – Πότε θα χιονίσει στην Αττική
- Τα ακίνητα αποκτούν μοναδική ταυτότητα
- Βουνό οι υποχρεώσεις για φορολογούμενους και ασφαλισμένους
- Ντιν Μάρτιν: Ο «Βασιλιάς του Κουλ» που έντυσε τον χειμώνα με τη φωνή του
- Γιατί αυξάνονται κατακόρυφα οι ανήλικοι κρατούμενοι



