Ημαθία: Άφαντος ο δράστης του τροχαίου – «Ήθελε να αποφύγει την κακουργηματική δίωξη»
Ο 28χρονος που αναζητείται από τις Αρχές δεν έχει εμφανιστεί.
Άφαντος παραμένει ο 28χρονος που παρέσυρε και σκότωσε μια 15χρονη στην Ημαθία την περασμένη Παρασκευή, την ώρα που εξακολουθούν να νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένες η μητέρα και η αδελφή του θύματος.
Όπως υπογράμμισε μιλώντας στο Live News ο δικηγόρος των θυμάτων, Χριστόφορος Γκλαβένος ο οδηγός του οχήματος δεν έχει επικοινωνήσει με τις αστυνομικές αρχές, .
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο κ. Γκλαβένος, ο οδηγός του οχήματος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο, εξαφανίστηκε προκειμένου να μην υπάρχουν στοιχεία για την κακουργηματική δίωξή του.
«Το γεγονός πως δεν έχει εντοπιστεί από την Αστυνομία εγκαίρως και δεν ανευρέθη η ακριβής ποσότητα αλκοόλ την οποία φέρεται να είχε καταναλώσει σύμφωνα με μάρτυρες, αλλά και το ότι διέφυγε ήταν για να αποφύγει την κακουργηματική δίωξη και να διωχθεί με πλημμέλημα, δηλαδή με 5 χρόνια» εξήγησε ο δικηγόρος.
Ωστόσο, όπως ανέφερε έχουν συγκεντρωθεί οι απαιτούμενες μαρτυρίες και στοιχεία που μπορούν να αποδείξουν ότι ο οδηγός του οχήματος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Είχε τσακωθεί με τη γυναίκα του
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής, βρισκόταν σε γλέντι και είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ ενώ σύμφωνα με το MEGA, είχε τσακωθεί με την γυναίκα του πριν να μπει στο αυτοκίνητο το μοιραίο βράδυ με τις μαρτυρίες να αναφέρουν ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.
Μάλιστα, κάτοικοι του χωριού ανέφεραν, ότι ο 28χρονος είχε αγοράσει το μαύρου χρώματος αυτοκίνητο πριν από 15 μέρες.
- Επιβεβαιώθηκε η κατάρριψη του αμερικανικού μαχητικού αεροσκάφους – Αμοιβή του Ιράν για τη σύλληψη των πιλότων
- Γκατούζο: «Τιμή που οδήγησα την Εθνική, φεύγω με πόνο στην καρδιά»
- Ευαγγελία Συριοπούλου: Η μητρότητα, η δουλειά κι ένας ρόλος που αλλάζει τις ισορροπίες
- Χωρίς Άλισον η Λίβερπουλ στους προημιτελικούς με την Παρί
- Η Tudor απογειώνεται με τους Flying Bulls
- Εντυπωσιακές εικόνες από την Τήνο: Η κακοκαιρία «μετέτρεψε» τη θάλασσα σε καφέ μέσα σε λίγα λεπτά
- ΔΥΠΑ: Μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη η προθεσμία για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων
- Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Ρόντεν (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442