Ημαθία: Άφαντος ο δράστης του τροχαίου – «Ήθελε να αποφύγει την κακουργηματική δίωξη»
Ο 28χρονος που αναζητείται από τις Αρχές δεν έχει εμφανιστεί.
Άφαντος παραμένει ο 28χρονος που παρέσυρε και σκότωσε μια 15χρονη στην Ημαθία την περασμένη Παρασκευή, την ώρα που εξακολουθούν να νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένες η μητέρα και η αδελφή του θύματος.
Όπως υπογράμμισε μιλώντας στο Live News ο δικηγόρος των θυμάτων, Χριστόφορος Γκλαβένος ο οδηγός του οχήματος δεν έχει επικοινωνήσει με τις αστυνομικές αρχές, .
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο κ. Γκλαβένος, ο οδηγός του οχήματος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο, εξαφανίστηκε προκειμένου να μην υπάρχουν στοιχεία για την κακουργηματική δίωξή του.
«Το γεγονός πως δεν έχει εντοπιστεί από την Αστυνομία εγκαίρως και δεν ανευρέθη η ακριβής ποσότητα αλκοόλ την οποία φέρεται να είχε καταναλώσει σύμφωνα με μάρτυρες, αλλά και το ότι διέφυγε ήταν για να αποφύγει την κακουργηματική δίωξη και να διωχθεί με πλημμέλημα, δηλαδή με 5 χρόνια» εξήγησε ο δικηγόρος.
Ωστόσο, όπως ανέφερε έχουν συγκεντρωθεί οι απαιτούμενες μαρτυρίες και στοιχεία που μπορούν να αποδείξουν ότι ο οδηγός του οχήματος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Είχε τσακωθεί με τη γυναίκα του
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής, βρισκόταν σε γλέντι και είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ ενώ σύμφωνα με το MEGA, είχε τσακωθεί με την γυναίκα του πριν να μπει στο αυτοκίνητο το μοιραίο βράδυ με τις μαρτυρίες να αναφέρουν ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.
Μάλιστα, κάτοικοι του χωριού ανέφεραν, ότι ο 28χρονος είχε αγοράσει το μαύρου χρώματος αυτοκίνητο πριν από 15 μέρες.
- Ισημερινός: Ανταλλαγή πληροφοριών με ευρωπαϊκό κέντρο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442