Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη 3-1: Από τριάρα σε τριάρα η «βασίλισσα»

Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη 3-1: Από τριάρα σε τριάρα η «βασίλισσα»

Για τρίτο σερί ματς η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε τρία γκολ, νίκησε με 3-1 τη Σεβίλλη και ξέφυγε με +6 από την Μπαρτσελόνα.

Το γιορτινό κλίμα που είχε διαμορφωθεί πριν τη σέντρα του ματς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» διατηρήθηκε και μετά από αυτή.

Ο νέος κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, Καρίμ Μπενζεμά (που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού), και ο καλύτερος τερματοφύλακας της περσινής σεζόν, Τιμπό Κουρτουά, παρουσίασαν τα βραβεία τους μέσα σε αποθέωση από το κοινό της Ρεάλ που είδε την ομάδα του να νικά με 3-1 τη Σεβίλλη και να ξεφεύγει με +6 από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα που αύριο υποδέχεται τη Μπιλμπάο.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί τριάρα για τη «Βασίλισσα» στο πρωτάθλημα (και μάλιστα μέσα σε μία εβδομάδα) μετά από εκείνες σε Έλτσε και Μπάρτσα.

Έτσι η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στη La Liga αφού μετά από 11 αγωνιστικές έχει «πετάξει» μόλις δύο βαθμούς, στο 1-1 με την Οσασούνα.

Έχοντας την ψυχολογία στα ύψη οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς με γκολ από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 5′ ο Βινίσιους έκανε εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά κι έβγαλε υπέροχη ασίστ στο δεύτερο δοκάρι για τον Μόντριτς που σε κενό τέρμα έκανε το 1-0. Ο Μπόνο και η αστοχία των παικτών της Ρεάλ δεν άφησαν το σκορ να μεγαλώσει στο πρώτο ημίχρονο.

Κάτι που παραλίγο να κοστίσει στη Ρεάλ. Στο 53′ η Σεβίλλη έφτασε στο 1-1 όταν ο Μοντιέλ έκλεψε στα δεξιά κι έδωσε στον Λαμέλα που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτες μάλιστα έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-2 έξι λεπτά αργότερα.

Η Ρεάλ πίεσε για το γκολ στη συνέχεια, ο Μπόνο κράτησε τη Σεβίλλη, αλλά στο 78′ από μία ακόμη ασίστ του Βινίσιους ο Λούκας έκανε το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Βαλβέρδε έγραψε και το 3-1 με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή.

Ρεάλ: Κουρτουά, Καρβαχάλ (76’ Λούκας Βάθκεθ), Αλάμπα (85’ Νάτσο), Μιλιτάο, Μεντί (76’ Ρίντιγκερ), Κρόος, Μόντριτς (76’ Ασένσιο), Τσουαμενί (64’ Καμαβινγκά), Βαλβέρδε, Βινίσιους, Ροδρίγο.

Σεβίλλη: Μπόνο, Νάβας (66’ Καρμόνα), Τέλες, Μοντιέλ, Μαρκάο, Γκουντέλι, Ράκιτιτς (75’ Μιρ), Τόρες (68’ Πάπου Γκόμες), Χορδάν, Λαμέλα, Ίσκο (75’ Ντιλέινι).

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024