Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε πρωταγωνιστικό ρόλο για ακόμη μια φορά, οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να φτάσουν σε μια πολύ άνετη νίκη απέναντι στους Ρόκετς, προχωρώντας και στο 2-0, μετά τη νίκη κόντρα στους Σίξερς στην πρεμιέρα.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν σε τεράστια βραδιά και μάλιστα ολοκλήρωσε τον αγώνα με double double, καθώς είχε 44 πόντους με με 15/18 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 8/13 βολές, ενώ πρόσθεσε και 12 ριμπάουντ, αλλά και 3 ασίστ.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα στιγμιότυπα του Γιάννη απέναντι στους Ρόκετς:
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.